Baccano-barokkiyhtye

Anni Elonen

Anni Elonen työskentelee musiikin ja kulttuurin kentällä eri tehtävissä mm. viulistina, laulajana, opettajana, kouluttajana ja tuottajana. Hän on monipuolinen muusikko, joka viihtyy lavalla musisoimassa niin vanhaa musiikkia,
viihdemusiikkia kuin pop-rockiakin ja esiintyy aktiivisesti Suomessa ja ulkomailla mm. Helsingin Barokkiorkesterin, Suomalaisen barokkiorkesterin, Ensemble Un’altra ondatan ja Soria Duo & Bandin jäsenenä.

Anni on erityisen kiinnostunut eri genrejä ja taidemuotoja yhdistävistä projekteista ja toimii mielellään myös taidepedagogiikan parissa. Muusikkona toimimisen lisäksi Annin voikin nähdä usein näyttelijänä ja juontajana etenkin lapsille ja nuorille suunnatuissa esityksissä sekä musiikkikasvatuksen ja yleisötyön asiantuntijana erilaisissa taidekasvatukseen liittyvissä projekteissa. Anni on perustajajäsen ja toimii puheenjohtajana sekä barokkimusiikin pedagogiikkaa kehittävässä Collegium ry:ssä että yleisötyön, kulttuurituotannon ja -hallinnon alueella toimivassa yrityksessään Kipinä Productions Oy:ssä.

Hanna Haapamäki

Nokkahuilisti-traversisti Hanna Haapamäki tunnetaan aktiivisena muusikkona, joka on esiintynyt sekä solistina että kamarimuusikkona lukuisissa vanhan musiikin yhtyeissä ja orkestereissa. Hannaa on kuultu mm. Kymi Sinfoniettan sekä Suomalaisen barokkiorkesterin solistina. Hän on Baccano Baroque Ensemblen, Bravade-nokkahuilukvartetin ja Espoon barokin jäsen sekä barokkimusiikin pedagogiikkaa kehittävän Collegium ry:n varapuheenjohtaja. Solisti- ja kamarimuusikon tehtävien lisäksi Hanna sydäntä lähellä ovat lastenkonsertit sekä musiikkioppilaitoskoulutusprojektit. Hän on kiertänyt esittelemässä nokkahuilua, traversoa ja barokkimusiikkia vuosien ajan lukuisissa kouluissa ja päiväkodeissa. Hanna opettaa nokkahuilun soittoa musiikkiopisto Avoniassa ja Länsi-Helsingin musiikkiopistossa.

Tatu Ahola

Barokkisellisti Tatu Ahola esiintyy säännöllisesti orkesteri- ja kamarimuusikkona sekä solistina niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Hän on toiminut Haapaveden Kamariorkesterin sellon äänenjohtajana vuodesta 2011 lähtien ja soittaa mm. Helsingin Barokkiorkesterissa, Suomalaisessa barokkiorkesterissa, Ensemble Nylandiassa sekä FiBO Storia-orkesterissa.

Mikko Ikäheimo

Helsinkiläinen luutisti ja kitaristi Mikko Ikäheimo soittaa monipuolisesti eri musiikin tyylejä. Hänet voi tavata lavalla niin soolo- kuin yhtyemuusikkonakin luutun ja kitaran lisäksi mandoliini tai ukulelekin soittimenaan. Kitaristina Mikko on voittanut palkintoja useissa kansainvälisissä kilpailuissa, ja hän opettaa
kitaransoittoa Itä-Helsingin musiikkiopistossa.

Baccano barokkiyhtye esiintyy

Barokkimatka -lastenkonsertissa la 30.7. klo 10 (Ravintola Kaks Ruusua, Varkaus)

Barokkimatka -lastenkonsertissa la 30.7. klo 14 (Partalan kuninkaankartano, Juva)
×
×

Etsi sivustolta