Mari Karjalainen

Kuva: Eetu-Pekka Heiskanen

Sopraano Mari Karjalainen toimii laulun lehtorina ja näyttämöaineiden opettajana Lahden konservatoriossa ja freelancer laulajana ja ohjaajana. Hän on koulutukseltaan taiteen ja kasvatustieteen maisteri. Karjalainen laulaa ilosta, nauttii tarinoista ja rakastaa niiden esittämistä.

Viimeisimmät oopperaroolit ovat Elina O. Merikannon oopperasta Elinan surma ja Zerbinetta R. Straussin oopperasta Ariadne auf Naxos.

Hän on aktiivinen kulttuurin tuottaja ja ollut muusikkona tuomassa oman panoksensa koko perheen kulttuuritalo Lilla Villaniin, oopperstudio Ainoon, Sipoon musiikkiyhdistykseen ja toimii tällä hetkellä puheenjohtajana ESMO ry:ssä ja Asikkalan kulttuuriyhdistyksessä.

Hänen ominta musiikkiaan ovat juonelliset konsertit, joissa konserteista luodaan omia teemallisia kokonaisuuksia käsikirjoituksesta valmiiksi esitykseksi. Näitä ovat olleet mm. L. Onerva, Kalevalan naishahmot, sotaveteraanit, Topelius, Nyt!.  Karjalainen on laulajana kokeileva ja rohkea yhdistelemään ja viemään konsertteja uusiin paikkoihin. Hän on yksi Hyvin Soi! -Asikkalassa festivaalin perustajajäsenistä, joissa yhdistyy musiikki ja hyvinvointi.

Mari Karjalainen esiintyy konsertissa Händel: Messias-oratorio Juvan kirkossa 19.7. klo 19.00.

×
×

Etsi sivustolta