Tetyana Dranchuk

Pianisti, kamarimuusikko ja harjoituspianisti.

Syntynyt Ukrainassa, valmistui musiikin maisteriksi kunniamaininnoin Lvivin kansallisesta musiikkiakatemiasta opettajanaan Bogdan Tychoniuk. Valmistumisensa jälkeen hän toimi musiikkiakatemian opettajana.

Dranchukin opetustehtäviä: Precarpathian National University ja Ivano-Frankivsk Philharmonic, jossa hän työskenteli säestäjänä ja laulunopettajana. 2007 hän toimi oopperalaulajien tutorina Puolassa Wrocławin Oopperassa.

Dranchuk on osallistunut lukuisiin konsertteihin ja festivaaleihin ja palkittu parhaana pianosäestäjänä seuraavissa kilpailuissa:
N. Kopnin Young Singers Contest (Drohobych 2005), T. Teren-Juskiv Ukrainian Young Singers Contest (Lviv 2006), the “21st Century Art” International Young Singers Competition (Lempäälä 2006), I . Malaniuk Ukrainian Contest for Young Musicians (Ivano-Frankivsk 2007, 2009), Ada Sari International Vocal Artistry Festival and Competition (2009).

Dranchuk on työskennellyt pianistina ja harjoituspianistina useissa puolalaisissa oopperataloissa: Opera Filharmonia Podlaska; Teatr Wielki (Poznan); Teatr Wielki Opera Narodowa (Varsova); Opera Baltycka
(Gdansk).
Nykyään Tetyana Dranchuk asuu Itävallassa ja työskentelee korrepetiittorina Grazin oopperatalossa sekä soittaa erilaisissa kokoonpanoissa kamarikonserteissa. Hän esiintyy myös Grazin filharmonisen orkesterin solo pianistina.

Tetyana Dranchuk esiintyy Auringon noustessa -konsertissa Joroisten kirkossa su 31.7. klo 17.

×
×

Etsi sivustolta