Joroisten Musiikkipäivät

Tunnelmallisissa kartanoissa ja komeissa kirkoissa järjestetyt lied- ja kamarimusiikkikonsertit ovat olleet Joroisten Musiikkipäivien ydintä jo vuodesta 1977 lähtien. Festivaali levittäytyy Keski-Savossa neljän paikkakunnan alueelle sisältäen taidemusiikin helmiä, lapsille suunnattuja konsertteja ja monimuotoisia tapahtumia. Festivaali järjestetään vuosittain heinä-elokuun vaihteessa.

Joroisten Musiikkiyhdistys ry

Joroisten Musiikkiyhdistys ry perustettiin vuonna 1980 tukemaan Joroisten Musiikkipäivien järjestämistä. Yhdistyksen hallitus kokoontuu säännöllisesti ympäri vuoden. Voit liittyä musiikkiyhdistyksen jäseneksi. Jäsenenä tuet toimintaamme ja saat etuja. Jäsenkirjeissä välitämme ajankohtaista tietoa festivaalista ja yhdistyksen toiminnasta. Jäsenille myönnetään myös alennusta konserttilipuista. Vuonna 2023 jäsenmaksu on 35 €. Ota yhteyttä jäsenyyteen liittyen: info@joroinenmusicfestival.fi.

Festivaalin aikana pienen organisaation apuna on suuri joukko vapaaehtoista työvoimaa. Talkoolaiset toimivat mm. lipunmyyjinä, opastajina ja esiintyjävastaavina. Ole yhteydessä tammi-maaliskuun aikana, jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä: karin.keitel@joroinenmusicfestival.fi.

×
×

Etsi sivustolta