Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
20.7.2018

Anastasia Injushina, piano & Marko Ylönen, sello

Klo 15:00 Koskenhovin kartano

Koskentie 126, Joroinen

Kesän 2018 Joroisten Musiikkipäivät avaa perinteikäs kartanokonsertti Koskenhovin kartanomiljöössä.

Anastasia Injushina on musiikkikilpailuissa menestynyt, lukuisilla kansainvälisillä radio- ja TV-kanavillakin esiintynyt pianisti, joka on konsertoinut aktiivisesti solistina ja kamarimuusikkona erilaisissa kokoonpanoissa Euroopassa ja Etelä-Amerikassa. Anastasia Injushinalla on erityinen ja pitkäaikainen suhde kamarimusiikkiin, ja hän onkin myös toiminut Spring Light Chamber Music Festivalin taiteellisena johtajana Helsingissä.

Marko Ylönen on esiintynyt solistina ja kamarimuusikkona eri puolilla Suomea, useissa Euroopan maissa, Yhdysvalloissa, Japanissa, Kiinassa, Australiassa ja Uudessa Seelannissa. Ylönen soittaa säännöllisesti kaikkien suomalaisten orkestereiden solistina. Hän on esiintynyt Keski-Euroopassa monien kamariorkesterien solistina ja soittanut resitaaleja monissa merkittävissä konserttitaloissa. Myös Ylösellä on läheinen suhde kamarimusiikkiin, jota hän on soittanut eri kokoonpanoissa monien Suomen ja maailman eturivin muusikoiden kanssa. Hän toimii myös kamarimusiikin professorina Sibelius-Akatemiassa.

Konsertin ohjelmistossa kuullaan Bachia, Beethovenia ja Griegiä.

Tapahtumassa ei ole väliaikaa.

Esiintyjät:

Anastasia Injushina, piano
Marko Ylönen, sello

 

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”http://www.lippu.fi/joroisten-musiikkipaeivaet-2018-anastasia-injushina-marko-yloenen-joroinen-lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&key=2102084%2410510315&jumpIn=yTix&kuid=468208&from=erdetaila” text=”Osta liput >>” color_override=””]

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta