Ladataan Tapahtumat
 • Tämä tapahtuma on mennyt.
20.11.2020

Andrea Carè & Liisa Pimiä: Rakkaudella – Paolo Tosti

Klo 19:00 Warkaus-sali

Kauppatori 4, Varkaus

Varkautelaisille tuttu italialainen huipputenori Andrea Carè ja pianisti Liisa Pimiä tuovat Paolo Tostin kauneimmat laulut Warkaus-saliin 20.11. Luciano Pavarottin oppilaan, Andrea Carèn ura on vienyt hänet maailman tärkeimmille oopperanäyttämöille New Yorkin Metropolitanista Lontoon Covent Gardeniin. Monen muun laulajan tavoin lähes kaikki hänen esiintymisensä peruuntuivat viime keväästä lähtien. Tämä Varkauden konsertti on yksi ensimmäisistä Carèn esiintymisistä sitten helmikuun. Konsertissa esitettävät laulut on listattuna alempana.

Lippuja on myynnissä Lippu.fi-verkkokaupassa, Lippupisteen myyntipisteissä ja R-kioskeissa kautta maan. Lippuja saa myös ovelta tunti ennen konserttia.

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.lippu.fi/eventseries/2828236″ text=”Osta lippu>>” color_override=””]

Esiintyjät:

Andrea Carè, tenori
Liisa Pimiä, piano

Turvallisuus katsomossa

Olemme lukinneet puolet salin paikoista pois myynnistä, jotta turvavälit toteutuvat. Lippu.fi-palvelun katsomokartalta löytyy yksittäisiä ja vierekkäisiä paikkoja erikokoisille seurueille. Kartalta ei välttämättä selviä, ovatko vierekkäiset paikat tyhjiä. Tarkistamme tilanteen paikan päällä ja ohjaamme yleisön istumapaikoille siten, että kaikilla on turvavälit seuraaviin seurueisiin. Jos lippuja jää myymättä, paikan voi myös valita vapaasti. Jaamme konsertin ovella maskin ja suosittelemme sen käyttöä konsertin ajan.

Tutustu koronaan liittyvään ohjeistukseemme tästä. Jos turvallisuus askarruttaa, vastaamme mielellämme: 040 764 6990.

Konsertin ohjelma (järjestys voi muuttua)

Paolo Tosti  1846 –1916

 1. Chanson de l’adieu
 2. Come to my heart
 3. It came with the merry May, Love
 4. Tristezza
 5. Ridonami la calma
 6. Sogno
 7. Serenata d’un angelo
 8. Ninon
 9. Visione
 10. Vorrei morir
 11. Non t’amo più
 12. Ideale
 13. Serenata
 14. A vucchella

 

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta