Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
31.7.2021

Avec Uotinen

Klo 19:00 Rapion myllyteatteri

Rapiontie 148,, Paatela, Juva

Draamakonsertissa Jorma Uotinen ja Trio Avec esittävät lauluja Pariisin taivaan alta, rakkaudesta, ystävyydestä ja ajan vääjäämättömästä kulusta. Konsertissa käydään läpi Uotisen elämänvaiheita Porista Pariisiin. Esitys koostuu mm. ranskalaisista chansoneista Edith Piafin, Jaques Brelin ja Leo Ferren ohjelmistoista. Kuulemme iki-ihania klassikoita, kuten La Vie en rose, Padam Padam, Les feuilles mortes sekä pianisti Jari Hakkaraisen sävellyksiä. Jorma Uotinen ja Trio Avec ovat esiintyneet yhdessä yli 15 vuoden ajan ja vierailleet kaikissa pohjoismaissa sekä Ranskassa, Unkarissa ja Kroatiassa.

Konsertti järjestetään Rapion Myllyn pihapiirissä sijaitsevassa myllyteatterissa, jossa on kolmeen suuntaan nouseva katsomo. Konsertin väliajalla yleisö pääsee aistimaan Rapionkosken kuohujen äärellä yli 200 vuotta toimineen myllyn aitoa tunnelmaa. Myllyn vanhaan valta-akselihuoneeseen rakennetut myllykahvila ja myllypuoti ovat auki tapahtuman aikana.

Joroisten Musiikkipäiville voi ostaa lippuja Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan sekä Lippu.fi-verkkokaupasta. Lippuja saa myös festivaalitoimistosta (avoinna 21.6. – 30.7. ma-pe klo 10-15 osoitteessa Mutalantie 2, Joroinen)  sekä tapahtumien ovilta tunti ennen esitysten alkua. Lippujen varaukset ja ryhmämyynti: 040 764 6990 ja info@joroinenmusicfestival.fi.

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.lippu.fi/eventseries/2657020″ text=”Osta lippu tai passi>>” color_override=””]

Esiintyjät:

Jorma Uotinen, laulu ja tekstit
Jari Hakkarainen, piano
Petri Ikkelä, harmonikka
Helena Plathan, sello

Kuvaaja Pasi Haaranen

← Takaisin konsertteihin

Jorma Uotinen
×
×

Etsi sivustolta