Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
25.7.2019

Bombastico Italo-spektaakkeli

Klo 19:00 Ravintola Kaks Ruusua

Ahlströminkatu 25, Varkaus

Huippumuusikoita pursuava italo-orkesteri Bombastico kutsuu yleisönsä unohtumattomalle Alfa-Romeo -ajelulle, jonka soundtrackina soivat saapasmaan särmikkäimmät sävelmät. Yhtyeen musiikissa voi kuulla häivähdyksiä italoiskelmästä, spaghetti-westerneistä ja Giorgio Moroderin discohiteistä nykypäivän soundimaailmalla höystettynä. Bombasticon kyydissä jarrut hajoavat yleensä jo alkumatkasta, mutta lopulta lennämme sävelten siivin turvallisesti perille Napoliin. Hyppää tästä tunnelmaan.

Tapahtumapaikkana toimii upea Ravintola Kaks Ruusua. Korkea tila, kristallikruunut, kauniit vanhat huonekalut ja esineet ihastuttavat ja kutsuvat viihtymään.

Il Menu Italiano Fantastico di Renzo Roma

Tee Italo-illastasi perfetto
Ravintolaan saapuu tähtivieraaksi Mualiman Navan kuuluisin laulava italialaiskokki Renzo Roma, joka laatii uniikin, aitoitalialaisen illalliskokonaisuuden vain ja ainoastaan tätä tilaisuutta varten. Näitä makuelämyksiä et koe missään muualla! Renzo valmistaa itse annokset ja tarjoilee ne omintakeiseen tyyliinsä. Kutsumme teidät herkulliselle Italian makumatkalle, benvenuto a tutti! Illallinen tarjoillaan klo 17 alkaen. Ravintolassa on myös anniskeluoikeudet.

Illallinen 35 €
Illallinen + konsertti 54 €

Illallis- ja pakettivaraukset pyydetään 18.7. mennessä suoraan ravintolasta:
myynti@kaksruusua.fi tai puh. 040 350 8420.

Konserttilipun voit ostaa etukäteen Lippupisteen kautta (linkki alla) tai festivaalitoimistosta.  Lippuja saa myös ovelta tunti ennen tapahtumaa.

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.lippu.fi/lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&erid=2370027&includeOnlybookable=false&x10=1&x11=joroisten” text=”Osta liput >>” color_override=””]

Esiintyjät:

Harry Gentile
Bombasticon italialais-amerikkalainen vahvistus Harry Gentile paitsi soittaa kitaraa ja hoitaa englanninkieliset lauluosuudet myös paistaa valurautapannussaan fantastisen hyviä pihvejä rosmariini-valkosipuliöljymarinadilla. Itsekin monessa mausteisessa musiikkiliemessä jo kahdenkymmenen vuoden ajan ammatikseen marinoitunut Gentile kertoo tulleensa omalla laulullaan euroviisukarsinnoissa toiseksi, säestäneensä kymmeniä eri artisteja ja tuottaneensa laboratoriossaan kymmenittäin erilaisia levyjä, tunnusmusiikkeja ja demoja.

Michelle Nopparelli
Laulaja ja mandolinisti Michelle Nopparelli rakastaa italialaista musiikkia kaikissa sen olomuodoissa. Nopparelli työskentelee Bombasticon lisäksi muusikkona ja näyttelijänä suomalaisen musiikkiteatterin parissa. Hänen on nähty näyttelevän muun muassa Mamma Mia -musikaalissa ja soittavan mandoliinia Savonlinnan Oopperajuhlien lavalla kuin myös Ismo Leikolan Muusikot -yhtyeessä. Nopparelli nauttii usein pasta puttanescaa ja Chiantin viinejä sekä hemmottelee itseään iltaisin Limoncellolla.

Luigi Mario
Luigi ”Karva” Mario on heittänyt miljoonia kaikenkarvaisia keikkoja niin bassolla, laulaen kuin myös Italian Castelfidardon kaupungin hanureillakin. Luigin on nähty hämmentävän yleisöään sekä Pahat sudet että Luotetut Miehet -yhtyeissä. Musiikin lisäksi tämä Inkoon ihmissusi tekee myös lastenteatteria.

Ricardo Muratti
Ricardo ”Stracciatella” Muratti on varsinainen herkkusuu. Rytmikäs tiramisun ja pasta gorgozolan suurkuluttaja tarjoaa Bombasticon muusikkojen taustalle svengaavan antipasto-salaatin ja helisevät lautaset. Poskettomalla ruokahalulla varustettu Muratti vaikutti vuosia sittemmin jo eläköityneen Cheekin taustalla. Tänä päivänä hän levittää poolopaitamuodin ilosanomaa muun muassa Elastisen Kulkurit- ja Ismo Leikolan Muusikot -yhtyeissä.

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta