Ladataan Tapahtumat
22.7.2022

Carmina Burana

HELSINGIN FILHARMONINEN KUORO
JOHANNA NYLUND, sopraano
HEIKKI KILPELÄINEN, baritoni
SIMO MÄKINEN, tenori
YHTYE
LAPSIKUORO

Klo 19:00 Juvan kirkko

Juvantie 17, Juva

Carl Orffin vuosina 1935 – 1936 säveltämä Carmina Burana on mahtipontinen ja maaginen, 24 laulua sisältävä suurteos, jonka avausosan O fortuna monet tunnistavat mm. elokuvista. Teos kuullaan kuitenkin harvoin kokonaisuudessaan. Carmina Buranan runot on poimittu yli tuhannen runon ja laulun käsikirjoituskokoelmasta, joka on kirjoitettu 1200-luvulla.

Konsertti antaa energisen lähtölaukauksen Joroisten Musiikkipäiville 2022. Teoksesta kuullaan Wilhelm Killmayerin sovitus kahdelle pianolle ja lyömäsoittimille.  Konsertissa esiintyvät Helsingin filharmoninen kuoro, jota täydentää mieskuoro Manifestum, juvalainen lapsikuoro, kolme laulusolistia, kaksi pianistia ja kuusi lyömäsoittajaa. Teoksen johtaa kapellimestari ja Helsingin filharmonisen kuoron taiteellinen johtaja Jonas Rannila.

Helsingin filharmoninen kuoro viettää 15-vuotisjuhlia vuonna 2022. Rippikouluikään varttunut HFK on jo vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen johtavista suurkuoroista. Kuoro tunnetaan rohkeista ohjelmistovalinnoista, ilmaisuvoimasta ja metallikkaasta soinnista. HFK:n laulajat ovat musiikin opiskelijoita, ammattimuusikoita tai kokeneita laulun harrastajia.

Kesto: 70 min. / Ei väliaikaa
Hinta: 50 € / 40 € / 30 €

Osta liput

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta