Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
24.7.2021

Club For Five: Rakastetuimmat

Klo 14:00 Warkaus-sali

Kauppatori 4, Varkaus

Kuulemme konsertissa yhtyeen rakastetuimpia kappaleita, kuten Tuukka Haapaniemen matalalle bassoäänelle sovitetun Dire Straits -hitin Brothers in Arms, Bond-leffojen vaarallisia rakkauslauluja ja yhtyeen virtuoosimaisille ääni-instrumenteille taivutettuja Kirkan klassikoita vuonna 2019 julkaistulta Songs of Kirka -levyltä.

A cappella -lauluyhtye Club For Five tunnetaan energisistä esiintymisistään sekä innovatiivisesta lähestymistavastaan laulamiseen. Yhtye rikkoo toisinaan mielikuvia siitä, mitä kaikkea ihmisäänellä voikaan tehdä. Club For Fiven musiikilliset juuret ovat skandinaavisessa musiikkitraditiossa, mutta yhtyeen viiden laulajan esittämä värikäs ja energinen musiikki sisältää vahvoja vaikutteita mm. jazzista ja pop-musiikista. Yhtye on julkaissut 9 studioalbumia, joista 6 on ylittänyt kultalevyrajan. Club For Five on viihdyttänyt yleisöjään jo 15 vuoden ajan.  Yhtye on konsertoinut ympäri maailmaa ja luonut itselleen vahvan uran yhtenä maailman parhaista ja monipuolisimmista a cappella -ryhmistä.

Konsertti järjestetään Warkaus-Salissa, joka on Varkauden keskustassa sijaitsevan Hotel Oscarin konferenssi- ja konserttisali. Tapahtumassa on väliaika. Hotel Oscarin majoituspalveluista, ravintoloiden aukioloajoista, ruokalistoista ja Warkaus-salin väliaikatarjoilusta löytyy tietoa hotellin kotisivulta www.hoteloscar.fi. Konsertin kokonaiskesto on noin kaksi tuntia.

Hotel Oscar tarjoaa konserttivieraille majoituspaketin. Tutustu tarjoukseen tästä.

Joroisten Musiikkipäiville voi ostaa lippuja Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan sekä Lippu.fi-verkkokaupasta. Lippuja saa myös festivaalitoimistosta (avoinna 21.6. – 30.7. ma-pe klo 10-15 osoitteessa Mutalantie 2, Joroinen)  sekä tapahtumien ovilta tunti ennen esitysten alkua. Lippujen varaukset ja ryhmämyynti: 040 764 6990 ja info@joroinenmusicfestival.fi.

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.lippu.fi/eventseries/2657020″ text=”Osta lippu tai passi>>” color_override=””]

Esiintyjät:

Maija Sariola, sopraano
Susanna Lukkarinen, altto
Jouni Kannisto, tenori
Juha Viitala, baritoni
Tuukka Haapaniemi, basso

Valokuvaaja: Marek Sabogal

 

← Takaisin konsertteihin

Club For Five
×
×

Etsi sivustolta