Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
23.7.2019

Game of My Life | Ida Elina

Klo 19:00 Torstilan kartano

Torstilantie 197, Joroinen

Popkanteletar ja laulaja-lauluntekijä Ida Elina on Youtube-ilmiö, vuoden esiintyjä ja kanteleensoiton maailmanmestari. Maailmallakin menestystä niittänyt kantelepoppari liputtaa ja laulaa toivon puolesta, soittaa tunnettuja pophittejä kanteleella ja rakastaa Konevitsan kirkonkelloja. Tiistai-illan konsertissa kuullaan musiikkia muuan muassa Ida Elinan loppuvuodesta julkaistulta levyltä, Youtube-hittejä, sekä viipyillään hetki kanteleperinteessä.

Tapahtumapaikkana toimii Torstilan kartanon navetan komea ylinen, joka on kunnostettu juhla- ja konserttitilaksi. Navetan pihamaalla saatat nähdä kartanon lampaita ja kanoja. Tapahtumassa on väliaika. Väliaikatarjoilusta vastaavat iloiset LettuLeidit.

Tule kartanokonserttiin pyöräillen!

Torstilan kartano tarjoaa kaikille pyöräilijöille ilmastotalkookahvit!

Jos käytössäsi ei ole omaa pyörää, lainaa kulkupeli esimerkiksi Joroisten kunnalta. Voit noutaa polkupyörän Joroisten kirjastosta kirjastokortilla tai liikenneasema Jari-Pekasta henkilöllisyystodistuksella. Kun saavut kartanoon, saat kahvilipun, jolla voit lunastaa makoisat väliaikakahvit LettuLeideiltä.

Illan aikana tilan emäntä Arnevi Rautanen maistattaa kartanon hunajaerikoisuuksia, joista voit äänestää suosikkiasi. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kahden kilon hunajasanko!

 

Joroisten Musiikkipäivien tapahtumiin voi ostaa lippuja etukäteen Lippupisteen kautta (linkki alla). Lipunmyynti festivaalitoimistosta alkaa 13.5. Lippuja saa myös ovelta tunti ennen tapahtumaa.

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.lippu.fi/lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&erid=2370027&includeOnlybookable=false&x10=1&x11=joroisten” text=”Osta liput >>” color_override=””]

 

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta