Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
27.7.2019

Haavekuvia | Aarne Pelkonen, Jukka Perko, Iiro Rantala

Klo 15:00 Kartanogolf

Golftie 14, Joroinen

Viihteellisen ja jazzahtavan konsertin teemoina ovat kesä, rakkaus ja luonto. Kuulemme suomalaisia laulelmia ja klassikoita Aarne Pelkosen uudelta levyltä ”Haavekuvia”, joka julkaistiin keväällä 2019. Mukana mm. rakastetut Nocturne, Väliaikainen ja Maailma on kaunis. Lisäksi ohjelmassa on uusia sävellyksiä mm. Iiro Rantalalta, Jukka Linkolalta ja Marzi Nymannilta.

Joroisten Musiikkipäivillä koetaan ensimmäinen kerta, kun Pelkonen, Rantala ja Perko esiintyvät yhdessä. Iiro Rantalan sanoin: ” Tämä on ensimmäinen kerta, maailman ensi-ilta, universumin ensi-ilta! Kokoonpanoamme on vaikea kuvailla sanoin, mutta vertaisin sitä kuitenkin The Beatles-yhtyeen debyyttiin Liverpoolin Cavern Clubilla.” Kuuntele näyte levyltä tästä.

Aarne Pelkonen, baritoni, Iiro Rantala, piano, Jukka Perko, saksofoni

Aarne Pelkonen (s.1986) on baritoni sekä lied-, oratorio- ja oopperalaulaja. Vuosina 2015–2017 Pelkonen oli kiinnitettynä Oldenburgin oopperassa Saksassa, jossa hän teki mm. pääroolin oopperassa Figaron häät. Pelkonen valmistui Sibelius-Akatemiasta vuonna 2014 ja on opiskellut laulua monien  huippuopettajien johdolla. Hän on esiintynyt ulkomailla ja kotimaassa mm. Tapiola Sinfoniettan, Helsingin Barokkiorkesterin ja Tampere Filharmonian solistina. Vuonna 2013 Pelkonen voitti Lappeenrannan valtakunnallisen laulukilpailun ja vuonna 2015 kansainvälisen Sibelius-laulukilpailun sekä Ylen klassisen musiikin toimituksen erikoispalkinnon.

Buffet klo 14-18 (konsertti klo 15)

Konsertti  on Kartanogolfin Ravintola Kesäkartanolla, jonka pihalle pystytetään esiintymislava. Tarjolla on Swing Buffet, josta pääset nauttimaan klo 14 alkaen. Ruokailijat pääsevät lasiterassille koko konsertin ajaksi. Kun lasiseinät avataan, musiikki kuuluu terassille erinomaisesti.

Buffetin menu on alla. Pöytävaraukset etukäteen ravintolasta 010 422 2380 / heli.sarell@kartanogolf.fi. Ravintolassa on myös anniskeluoikeudet. Konsertissa on väliaika. Väliaikatarjoilua ei tarvitse varata etukäteen.

Pelaatko golfia? Yhdistä peli- ja konserttielämys, Swing & Swing!

Swing & Swing -pakettimme saat hintaan 64€. Se sisältää kierroksen golfia ja lipun Haavekuvia-konserttiin. Erikseen ostettuna kierros ja lippu on 83€. Varaa paketti Kartanogolfilta p. 010 422 2380 / info@kartanogolf.fi. Sopiva lähtöaika kierrokselle on klo 8.30–9.30, jotta ennätät pelin jälkeen rauhassa valmistautua konserttiin. Golfkierros on mahdollista pelata myös jonakin toisena päivänä.

Swing Buffet menu, 22,00 €/hlö

Lämminsavulohta tillipestolla, Savumuikkumousse-ruisnappeja, Ylikypsää härkää ja piparjuurikermaa, Kartanon kesäistä perunasalaattia, Mansikka-tomaatti-mozzarellasalaattia, Hedelmäistä broilerisalaattia, Sulhaspiirakoita kinkkutäytteellä, Järvikylän yrtti-vihersalaattia

Joroisten Musiikkipäivien tapahtumiin voi ostaa lippuja etukäteen Lippupisteen kautta (linkki alla) ja festivaalitoimistosta  Lippuja saa myös ovelta tunti ennen tapahtumaa.

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.lippu.fi/lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&erid=2370027&includeOnlybookable=false&x10=1&x11=joroisten” text=”Osta liput >>” color_override=””]

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta