Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
29.7.2021

Ida Elina

Klo 21:00 Hotel & Spa Resort Järvisydän

Porosalmentie 313, , RANTASALMI

YouTube-ilmiö, laulaja-lauluntekijä ja popkanteletar Ida Elina on Suomessa ja maailmalla ahkerasti keikkaileva artisti, Evento Awards Vuoden Esiintyjä, Kanteleliiton Vuoden Kantele -tunnustuksen saaja ja 1. kansainvälisen kantelekilpailun voittaja. Klassisen musiikin koulutuksen saanut popkanteletar kehitteli oman pop-kanteleensoittotyylinsä YouTube-kitaristien innoittamana ja samalla ”hänen tekemänsä pop-coverit mullistivat kantelemusiikin” (Helsingin Sanomat).

Ida Elina on konsertoinut muun muassa Pekingissä, Shangaissa ja Hong Kongissa Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi, tehnyt konserttikiertueet Yhdysvalloissa, Saksassa ja Japanissa, esiintynyt Lontoon Chelsea Flower Show’ssa, Helsingin Nordic Business Forumissa, Belgiassa, Ranskassa sekä Kanadassa. Hän on myös konsertoinut ahkerasti Pohjoismaissa sekä Baltiassa ja suuntaa seuraavaksi Singaporeen. Ida Elina on esiintynyt myös useissa tv-ohjelmissa.

Oulaisista lähtöisin, sittemmin espoolaistunut Ida Elina opiskeli Sibelius-Akatemiassa ja Hokkaido University of Education -yliopistossa valmistuen musiikin maisteriksi. Ida Elina laulaa sujuvasti useilla kielillä. Esiintymisen lisäksi Ida Elina opettaa kanteleensoittajille ympäri Suomen omaa soittotekniikkaansa mestarikursseilla.

Konserttipaikka Hotel & Spa Resort Järvisydän on ainutlaatuinen Linnansaaren kansallispuistossa sijaitseva elämyshotelli Rantasalmella. Konsertissa on väliaika ja sen kokonaiskesto on 1,5 – 2 tuntia.

HUOM! Vuoden 2020 Joroisten Musiikkipäivien ohjelmistoon kuuluneeseen Maustetytöt @ Joroisten Musiikkipäivät -konserttiin ostetut liput käyvät tähän konserttiin sellaisenaan. Maustetyttöjen konsertille etsitään uutta ohjelmapaikkaa. Voit myös hakea lippurahojen palautusta. Katso tarkemmat ohjeet tästä.

Joroisten Musiikkipäiville voi ostaa lippuja Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan sekä Lippu.fi-verkkokaupasta. Lippuja saa myös festivaalitoimistosta (avoinna 21.6. – 30.7. ma-pe klo 10-15 osoitteessa Mutalantie 2, Joroinen)  sekä tapahtumien ovilta tunti ennen esitysten alkua. Lippujen varaukset ja ryhmämyynti: 040 764 6990 ja info@joroinenmusicfestival.fi.

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.lippu.fi/eventseries/2657020″ text=”Osta lippu tai passi>>” color_override=””]

Kuvaaja: Annika Miettinen

 

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta