Ladataan Tapahtumat
23.7.2024

Johanna Försti – Kunpa sinut tuntisin paremmin

Johanna Försti Quintet:

JOHANNA FÖRSTI laulu, viulu, kitara
VILLE HOVI saksofoni
HENRI MÄNTYLÄ piano
ARTO NURMI basso
TEEMU ERONEN rummut

Klo 19:00 Kartanogolf

Golftie 14, Joroinen

Johanna Försti on sovittanut rohkeasti musiikkia mm. Baddingilta, J. Karjalaiselta ja Juice Leskiseltä. Tämä kvintetti saattaa pop- ja iskelmämusiikista tutut suomalaiset sävelet ja sanat jazz-kansan lähestyttäväksi. Luvassa on siis sielukas kokonaisuus, huippuorkesterin tahdittamana.

Konsertti toteutetaan Kartanogolfilla Joroisissa. Ravintola Kesäkartanon edustalle rakennetaan tapahtumaa varten esiintymislava. Yleisö seuraa konserttia ravintolan terassilta ja nurmikkoalueelta, jonne asetellaan tuoleja. Suuri osa istuimista pyritään laittamaan katosten alle. Ravintola A-oikeuksin palvelee koko esityksen ajan. Ovet avataan klo 18.

Ennen konserttia, klo 17.30 alkaen, on tarjolla illallinen noutopöydästä hintaan 35 €. Tiedustelut ja pöytäväraukset suoraan Ravintola Kesäkartanosta: Heli Sarell,050 599 5059 tai heli.sarell@kartanogolf.fi. Ruokailun varanneilta edellytämme lipun ostoa etukäteen. Tarkistamme liput ennen ruokailua. Lasiterassilla on mahdollisuus seurata konserttia pöytäpaikoilta. Ravintolassa ruokailevia ohjataan siirtymään konsertin alkaessa katsomoalueelle. Ruokailijoille ja ryhmille tarjoamme mahdollisuuden istumapaikan varaamiseen.

Majoitusta tarvitseville tiedoksi, että Kartanogolfin yhteyteen valmistuu kesäksi 2024 uusia Bomila metsäsviittejä.

Saat tähän konserttiin S-etukortilla liput vihreään hintaan. Muistathan näyttää S-Etukorttisi konsertin ovella.

 

 

Kuva: Tero Ahonen

 

Kesto: 2 h / Väliaika 30 min. / Ravintola anniskeluoikeuksin palvelee
Hinta 38 €

Osta lippu

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta