Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
24.7.2019

JorMu Bileet Pieksämäen Veturitorilla | Jean S & Bombastico

Klo 19:00 Veturitori

Tallikankaankatu 3, Pieksämäki

Pieksämäen Veturitallien Veturitorilla pistetään bileet pystyyn, kun lavalle nousee yli 25 vuotta bilekansaa villinnyt Jean S solisteinaan loistavat Mikael Saari ja Sami Hintsanen sekä suomalais-italialaisia huippumuusikoita pursuava italo-orkesteri Bombastico.

Jean S. on Suomen parhaaksi bilebändiksikin tituleerattu ammattimuusikoiden muodostama yhtye, joka tunnetaan pukeutumisestaan polvihousuihin ja smokin yläosaan, mutta ennen kaikkea suomenkielisistä, kaikkien tuntemista hitticovereista ja räväkästä lavashow’sta. Solistit Mikael Saari ja Sami Hintsanen tarjoavat iloa ja menoa, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi.

Bombastico kutsuu yleisönsä unohtumattomalle Alfa-Romeo -ajelulle, jonka soundtrackina soivat saapasmaan särmikkäimmät sävelmät. Yhtyeen musiikissa saattaa kuulla häivähdyksiä italoiskelmästä, spaghetti-westerneistä ja Giorgio Moroderin discohiteistä nykypäivän soundimaailmoilla höystettynä. Bombasticon kyydissä jarrut hajoavat yleensä jo alkumatkasta, mutta lopulta lennämme sävelten siivin turvallisesti perille Napoliin. Katso linkistä Bombasticon loistava musavideo

Bileet vaatii myös hyvää ruokaa
Pääsylipulla saat Veturitallien yhteydessä olevasta UKKO Bistro&Deli -ravintolasta biletarjouksena Burgeri-annoksen (liha tai kasvis) 17€ tai herkullinen kanakori 12€. Tarjoukset voimassa klo 18-22.30. Ravintolasta saat S-bonusta. Anniskeluoikeudet.

Tervetuloa upeisiin bileisiin, josta tunnelmaa ja meininkiä ei tule puuttumaan! 

Bombastico klo 19, Jean S. klo 21
Tapahtuman ikäraja K18.
Liput ovelta klo 18 alkaen

Tapahtumaan saat 3 €:n alennuksen S-etukortilla! Edun saat ostamalla lipun etukäteen lippupisteen myyntikanavista (esim. R-kioskit) tai Joroisten Musiikkipäivien festivaalitoimistosta, Mutalantie 2, Joroinen. Näytä S-etukorttisi lipun tarkastuksen yhteydessä tapahtuman ovella.

Kaikkiin Joroisten Musiikkipäivien tapahtumiin voi ostaa lippuja etukäteen Lippupisteen kautta (linkki alla) ja festivaalitoimistosta. Lippuja saa myös ovelta tunti ennen tapahtumaa.

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.lippu.fi/lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&erid=2370027&includeOnlybookable=false&x10=1&x11=joroisten” text=”Osta liput >>” color_override=””]

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta