Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
23.7.2021

Konsta Hietanen

Klo 21:00 Joroisten Urheilutalo

Mutalantie 14, Joroinen

Vuoden 2020 Tähdet tähdet -kilpailun voittaja, uskomattoman monipuolinen laulaja-lauluntekijä Konsta Hietanen saapuu yhtyeineen Joroisten Areenalle (urheilutalo). Konsertissa kuullaan Hietasen omaa tuotantoa ja tunnettuja covereita Hietasen tyylillä sovitettuna.

Konsertti järjestetään Joroisten Areenalla (urheilutalolla), jossa on nouseva katsomo osalle yleisöstä. Konsertissa ei ole väliaikaa. Konsertin kesto on noin 1,5 tuntia. Ennen konserttia on myynnissä kahvia, virvokkeita ja syötävää. Palvelun järjestää Finntriathlon Joroinen.

Joroisten Musiikkipäiville voi ostaa lippuja sekä useamman konsertin sisältäviä passeja Lippu.fi-verkkokaupasta, Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan. Lippuja saa myös festivaalitoimistosta (avoinna 21.6. – 30.7. ma-pe klo 10-15 osoitteessa Mutalantie 2, Joroinen) ja tapahtumapaikkojen ovilta tunti ennen esitysten alkua. Lippujen varaukset ja ryhmämyynti: 040 764 6990 ja info@joroinenmusicfestival.fi.

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.lippu.fi/eventseries/2657020″ text=”Osta lippu tai passi>>” color_override=””]

Kuvaaja: Pia Maria Rautio

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta