Ladataan Tapahtumat
26.7.2023

Lachen und Weinen – lohta ja viiniä?

MARKUS SCHWARTZ, bassobaritoni
TUULA HÄLLSTRÖM, piano

Klo 19:00 Joroisniemen kartano

Joroisniemenkehätie 143, Joroinen

Komediallinen konsertti, jossa esiintyvät bassobaritoni Markus Schwartz ja pianisti Tuula Hällström. Konserttipaikkana toimii idyllinen Joroisniemen kartano.

Sibeliusakatemiassa ja Tukholman oopperakorkeakoulussa opiskellut ruotsalainen Markus Schwartz esiintyy säännöllisest Ruotsin kuninkaallisessa oopperassa. Hän on vieraillut lukuisissa oopperataloissa Euroopassa, mm. Norjan kansallisoopperassa, Göteborgin oopperassa ja Suomen kansallisoopperassa. Ensi kesänä häntä kuullaan Papagenon roolissa Mozartin Taikahuilussa Savonlinnan oopperajuhlilla. Schwartzin muita oopperarooleja ovat mm. Mefistofeles Faustissa, Timur Turandotissa, Figaro Figaron häissä, Leporello Don Giovannissa.

Yhteistyö laulajien kanssa tempaisi pianisti  Tuula Hällströmin pauloihinsa jo heti Sibelius-Akatemiassa alkaneiden solististen opintojen alussa ja niinpä, voitettuaan Suomen ainoan lied-pianistikilpailun vuonna 1999, Hällström onkin konsertoinut ja työskennellyt useiden eri laulajien kanssa ja on ollut haluttu pianisti laulukilpailuissa, oopperaproduktioissa ja laulun mestarikursseilla. Hällström on toiminut vuodesta 2005 lähtien Sibelius-Akatemian laulumusiikin säestäjänä, avaten musiikillisen vuoropuhelun kieltä maamme nuorille laulajille.

 

 

 

Kesto: 1 h / ei väliaikaa
Hinta 40 €

Osta lippu

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta