Ladataan Tapahtumat
23.7.2022

Lasten laulukurssi

Klo 12:00 Alapihan kartano

Leppävirrantie 14, Leppävirta

Tervetuloa laulun ja musiikillisen ilmaisun kurssille la 23.7. – ma 25.7.

Kurssilla voit saada yksilö- ja ryhmäopetusta riippuen ilmoittautujien määrästä. Kurssilla lauletaan erilaisia lauluja, tehdään ilmaisuharjoituksia ja nautitaan musiikin riemusta. Kurssista ei peritä osallistumismaksua. Kurssin päätöskonsertti pidetään maanantaina 25.7. klo 15. Yleisö pääsee seuraamaan konserttia ilman pääsymaksua.

Aikataulu: Opetusta annetaan lauantaina, sunnuntaina ja maanantaiaamuna ennen konserttia. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan osallistujille kesäkuun alussa.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut 31.5. mennessä: info@joroinenmusicfestival.fi tai 040 7646990.

Opettajat:

Mari Karjalainen on koulutukseltaan laulun sekä luokanopettaja. Hän on ohjannut lasten ja nuorten musikaaliproduktioita ja näistä viimeisin tuotanto oli Linkolan Peter Pan. Hän on myös käsikirjoittanut ja esittänyt useita lasten konsertteja. Karjalainen on ohjaajana innostava ja saa lapset ja nuoret mukaan leikkimään musiikin avulla. Hän toimii tällä hetkellä Lahden konservatoriossa laulun lehtorina ja ohjaa näyttämöilmaisua. Lisäksi hän toimii freelancer laulajana.

Marjaana Merikanto toimii pianonsoiton lehtorina, säestäjänä ja liedopettajana Vantaan musiikkiopistossa. Kuluneen lukuvuoden hän  on työskennellyt myös Lahden konservatoriossa laulajien säestäjänä. Merikanto konsertoi aktiivisesti eri kokoonpanoissa ja toimii innostavana opettajana musiikkikursseilla.

Kesto: Tarkka aikataulu ilmoitetaan kurssilaisille
Hinta: 0 €

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta