Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
27.7.2019

Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis | Loiskiksen parhaat

Klo 17:00 Joroisten urheilukenttä

Mutalantie 14, Joroinen

Joroisten Oma osuuskunnan 100-vuotisjuhlatapahtuman käynnistää lastenmusiikin ammattiorkesteri Loiskis, jonka mainiot konsertit ja soitintyöpajat on suunniteltu nimenomaan lapsille.  Orkesteri kiertää keikka-autollaan ympäri Suomea lastinaan lasten musiikkia ja teatteria, satuja ja taikaa.  Yhtye esiintyy paljon myös päiväkodeissa ja kouluissa sekä järjestää Musamaatio-musiikkianimaatiokilpailuja ja levyttää ahkerasti.

Joroisten Oma osuuskunta – sata vuotta paikallista osaamista

Joroisten Oma osuuskunta jatkaa vuonna 1919 osuuskassana perustetun Joroisten Osuuspankin työtä. Joroisten Oma osuuskunta pyrkii tukemaan ja edistämään juuri niitä samoja asioita, joita varten Joroisten Osuuspankki sata vuotta sitten perustettiin. Paikallinen pankkitoiminta ja osuuskunnan kerryttämän oman pääoman säilyttäminen ja käyttäminen jäsenten ja oman alueen hyväksi ovat edelleen niin arvokkaita asioita, että Joroisten Osuuspankin hallinto ja jäsenet olivat valmiit tekemään ainutlaatuisen ratkaisun, jossa Joroisten Osuuspankki ja Oma Säästöpankki Oyj vapaaehtoisesti yhdistivät voimansa ja syntyi Joroisten Oma osuuskunta. Joroisten Oma osuuskunta on aina toiminut ajan hermolla arvojensa mukaisesti jäsenten parhaaksi edistäen monipuolisesti joroislaisten hyvinvointia ja paikkakunnan elinvoimaisuutta. Osuuskunta on jäsenilleen sekä turvallinen että tuottava sijoitus ja hyvää riittää jaettavaksi myös joroislaisille yleishyödyllisille toimijoille.

Loiskiksen konsertissa kuulet yhtyeen parhaita paloja. Uusia, vanhoja, tuttuja ja tuntemattomia lauluja uusin sovituksin. Konsertissa lauletaan ja leikitään yhdessä sekä ratkotaan mitä kummallisimpia pähkinöitä. Lukuisilla akustisilla soittimilla luodaan hauska ja monipuolinen soitinnus. Tässä konsertissa on kaikille jotakin.

Tapahtuman kesto on n. 45 min, ikäsuositus: 0-100 v. Konserttiin on vapaa pääsy. Ei anniskelua.

Linkki: Loiskiksen videotervehdys

Esiintyjät:
Tomi Nurmi, Pekka Nättinen, Marianne Oivo, Pekka Törmänen

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta