Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
25.7.2018

Kaksoiskonsertti: Marko Hilpo, piano sekä Markus Suihkonen, basso – Jacob Lidåkra, piano

Klo 19:00 Wehmaan kartano / TeaHouse of Wehmais, Juva

Pieksämäentie 234, Juva

Kartanokonsertin ensimmäisessä osiossa yleisönsä vakuuttaa ympäri maailmaa konsertoinut pianisti Marko Hilpo. Toisessa konsertissa Wehmaan kartanon juhlatila hiljentyy, kun estradin ottaa haltuunsa liedduo Markus Suihkonen ja Jacob Lidåkra.

Marko Hilpo on Suomen monipuolisimpia pianisteja. Kansainvälisissä kilpailuissa palkittu Hilpo on esiintynyt resitaalisolistina, liedpianistina ja kamarimuusikkona ympäri maailmaa. Hän on soittanut myös useiden suomalaisten orkestereiden solistina ja esiintynyt kansainvälisillä musiikkifestivaaleilla. Marko Hilpo työskentelee mm. Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa ja Teatterikorkeakoulussa sekä Helsingin kaupunginteatterissa kapellimestarina ja muusikkona.

Kohti kansainvälistä uraa kipuava Markus Suihkonen valmistui Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta vuonna 2017. Hän voitti Timo Mustakallio -kilpailun vuonna 2015. Kilpailun yhteydessä Hannu-Ilari Lampila kirjoitti hänestä Helsingin Sanomissa: ”…lähes sensaatiomaisen hyvä nuori bassolaulaja”. Kesällä 2017 Suihkonen debytoi Savonlinnan oopperajuhlilla Sallisen Kullervossa. Markus Suihkonen on kiinnitettynä Opera Vlaanderenin Young Ensembleen Belgian Antwerpenissa.

Jacob Lidåkra on valmistunut Tukholman Kuninkaallisesta Musiikkikorkeakoulusta. Hän jatkaa opintojaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa professori emerita Liisa Pohjolan johdolla. Lidåkra on esiintynyt Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa. Hänet on palkittu mm. parhaasta nykymusiikin sävelmästä Tukholman kansainvälisessä musiikkikilpailussa.

Konsertista pääsemme nauttimaan herraskartanon tallirakennuksen Ylisille, jonne Wehmaan kartanossa toimiva teehuone, TeaHouse of Wehmais, on kunnostanut ainutlaatuiset juhlatilat. TeaHouse vastaa myös väliaikatarjoiluista. Konsertin yhteydessä on mahdollista nauttia seuraavista tarjoiluista:

Sweet Tea 9 €/hlö
– makea leivonnainen
– tee tai kahvi

Concert Tea 12 €/hlö
– suolainen parmesan-rosmariiniscones lämminsavulohitahnalla
– pieni makea leivonnainen
– tee tai kahvi

Lisäksi TeaHousessa on nykyään anniskeluoikeudet, joten halutessasi voit väliruokatarjoilujen yhteyteen varata lasillisen viiniä, kuohuviiniä, likööriä tai muuta vastaavaa. Tilauksia väliajalle TeaHouse ottaa vastaan osoitteessa tee@teahouse.fi tai numerossa 040 4101 626. Muistathan tilauksen yhteydessä myös ilmoittaa mahdollisista erityisruokavaliotarpeista.

Esiintyjät:

Marko Hilpo, piano

Markus Suihkonen, basso
Jacob Lidåkra, piano

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.lippu.fi/joroisten-musiikkipaeivaet-2018-marko-hilpo-markus-suihkonen-juva-Lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&key=2102084%2410448061&jumpIn=yTix&kuid=468208&from=erdetaila” text=”Osta liput >>” color_override=””]

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta