Ladataan Tapahtumat
24.7.2024

Martti Talvela -säätiön stipendiaatti 2024

EMMA KAJANDER, sopraano
MARJAANA MERIKANTO, piano

Klo 19:00 Martti Talvela -kampus

Juvantie 20, Juva

Tässä konsertissa esiintyy vuoden 2024 Martti Talvela -säätiön stipendiaatti Emma Kajander. Pianistina toimii Marjaana Merikanto.

Stipendi luovutetaan konsertin yhteydessä. Säätiön perustelut stipendiaatin valinnalle ovat seuraavat: Emma Kajander on lahjakas nuori sopraano, joka on useammissa laulukilpailuissa ja muissa esiintymisissään noussut esille persoonallisena ja jo nyt osaavana ja ammattitaitoisena laulutaiteilijana nuoren sukupolven laulajien joukosta. Kaunis ja samalla ekspansiivinen lyyrinen sopraano sekä puhutteleva ja keskittynyt taiteellinen ote ovat jo tässä vaiheessa lauluopintoja saattamassa häntä aloittelemaan hyvin lupaavaa ammatillista uraa. Tätä kehitystä Martti Talvela -säätiö haluaa tämänvuotisella apurahallaan tukea.

Martti Talvela –säätiön päätarkoituksena on edistää Suomen musiikkikulttuuria. Säätiö toteuttaa tarkoitustaan jakamalla stipendejä /apurahoja sekä tukemalla muullakin tavalla sen tarkoitusta palvelevaa toimintaa. Martti Talvela -säätiö on 32 toimintavuotensa aikana jakanut stipendejä/apurahoja 20 nuorelle laulajalle ja tukenut viittä nuorten taiteilijoiden koulutusprojektia sekä kolme kertaa tukenut luonnonmukaisen viljelyn edistämistä.

Konsertin tapahtumapaikkana on luontevasti taiteilijan mukaan nimetty Martti Talvela -kampuksen auditorio Juvalla. Ovet avataan klo 18.

Konsertti toteutetaan yhteistyössä Martti Talvela -säätiön kanssa.

 

Kesto: 2 h / väliaika 30 min. / kahvila palvelee
Hinta 25 €

Osta lippu

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta