Ladataan Tapahtumat
26.7.2024

Mirjam Helin -laulukilpailun palkittu

MIRJAM HELIN -laulukilpailun menestyjä, ilmoitetaan kilpailun jälkeen
PIANISTI, ilmoitetaan kilpailun jälkeen

Klo 17:00 Järvikylän kartano

Kartanotie 6, Joroinen

Kansainvälinen Mirjam Helin -laulukilpailu toteutetaan 3.-12.6.2024 Helsingissä yhdeksännen kerran. Suomen Kulttuurirahaston vuodesta 1984 järjestämä kilpailu on nostanut esiin monia tulevia huippulaulajia. Kilpailun alku- ja välierät pidetään Sibelius-Akatemian konserttisalissa. Musiikkitalon finaalikonsertissa 12.6. orkesterina on Helsingin kaupunginorkesteri, jota johtaa Sir Mark Elder.

Kilpailuun on 6.2. hyväksytty videokarsinnan perusteella 56 laulajaa. Kilpailuun tuli määräaikaan mennessä 485 hakemusta ja hakijat edustivat kuuttakymmentäyhtä eri kansalaisuutta. Suomalaisia laulajia on mukana neljä: Iris Candelaria, Emma Mustaniemi, Johannes Pessi ja Heta Sammalisto. Kilpailuun pääsi laulajia myös muun muassa Etelä-Koreasta, Armeniasta, Saksasta, Costa Ricasta, Kiinasta, Yhdysvalloista, Kroatiasta ja Australiasta. Kaikkiaan edustettuina on 25 kansalaisuutta.

Tämän Järvikylän kartanossa järjestettävän konsertin solistiksi kutsutaan yksi kilpailun finalisteista, jonka taiteellinen johtajamme Jussi Merikanto valitsee. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa valintaan: Kun kilpailu käynnistyy, voit äänestää finalistien joukosta mieluisinta laulajaa, jonka toivoisit tulevan esiintymään Joroisten Musiikkipäiville. Voit seurata finaalia suorana Areenasta.

Ovet avataan klo 16.

Konsertti toteutetaan yhteistyössä Suomen Kulttuurirahaston järjestämän Mirjam Helin -laulukilpailun kanssa.

 

Kesto: 2 h / väliaika 30 min. / kahvila palvelee
Hinta 40 €

Osta lippu

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta