Ladataan Tapahtumat
26.7.2024

Mirjam Helin -laulukilpailun palkittu

KATHRIN LORENZEN, sopraano
MARJAANA MERIKANTO, piano

Klo 17:00 Järvikylän kartano

Kartanotie 6, Joroinen

Taiteellinen johtajamme Jussi Merikanto on valinnut Mirjam Helin -laulukilpailun finalistien joukosta tämän konsertin laulajaksi saksalaisen sopraanon Kathrin Lorenzenin, joka sijoittui kilpailussa toiseksi ja voitti YLE:n yleisöpalkinnon. Pianistina konsertissa toimii Marjaana Merikanto. ”Kathrin Lorenzen valloitti valovoimaisella esiintymisellään ja taiteellisuudellaan heti alkukilpailusta lähtien kuuntelijoiden sydämet. Kuinka hän eli musiikkia ja miten hänen persoonansa loi jotain aivan uutta laulumusiikin maailmaan” kuvailee Jussi Merikanto.

Kansainvälinen Mirjam Helin -laulukilpailu toteutettiin 3.-12.6.2024 Helsingissä yhdeksännen kerran. Suomen Kulttuurirahaston vuodesta 1984 järjestämä kilpailu on nostanut esiin monia tulevia huippulaulajia. Musiikkitalon finaalikonsertissa 12.6. orkesterina oli Helsingin kaupunginorkesteri, jota johti Sir Mark Elder. Kilpailun voittaja oli mezzosopraano Jingjing Xu.

Konsertti toteutetaan Järvikylän kartanossa. Ovet avataan klo 16. Väliaikatarjoilu järjestetään väentuvassa ja kahvilapalvelusta vastaa Järvikylän maa- ja kotitalousyhdistys. Kahvia ja herkkuja on myytävänä jo ennen konserttia.

Konsertti toteutetaan yhteistyössä Suomen Kulttuurirahaston järjestämän Mirjam Helin -laulukilpailun kanssa.

 

Kesto: 2 h / väliaika 30 min. / kahvila palvelee
Hinta 40 €

Osta lippu

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta