Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
26.7.2019

NoitaNaisia – Maaginen musikaaliooppera

Klo 19:00 Ravintola Leppäkerttu, Vesileppis

Vokkolantie 1, Leppävirta

”Noitanaisia” on räväkkä, hauska ja koskettava kahden naisen musikaaliooppera. Musiikki on tarttuvaa ja puhuttelevaa. Tarina kuljettaa katsojan tuokiokuvien kautta rohkeasti ja humoristisesti erilaisiin naisen elämään liittyviin teemoihin. Kahden naisen, Annan ja Gretan, nykyelämän rinnalla kulkee myytti noitanaisista, joilla on yhdeksän elämää. Luvassa on puolitoista tuntia elämyksiä hienon musiikin ja nasevan dialogin parissa. Tapahtuman ikäraja on K12.

Tapahtumapaikkana toimii Sport & Spa Hotel Vesileppiksen Lounasravintola Leppäkerttu. Tapahtumassa on väliaika. Kahvila ja ravintola palvelevat ennen ja jälkeen esityksen sekä väliajalla.  Ryhmävarausten osalta pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan Vesileppikseen: myynti@vesileppis.fi.

Joroisten Musiikkipäivien tapahtumiin voi ostaa lippuja etukäteen Lippupisteen kautta (linkki alla) ja festivaalitoimistosta. Lippuja saa myös ovelta tunti ennen tapahtumaa.

Esiintyjät:

Emilia Vesalainen-Pellas, sopraano,
Anne Korpelainen, altto
Esa Ylönen, piano ja musiikinjohto
Wiljami Salminen, kitara
Annu Laine, klarinetti ja saksofoni

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.lippu.fi/lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&erid=2370027&includeOnlybookable=false&x10=1&x11=joroisten” text=”Osta liput >>” color_override=””]

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta