Ladataan Tapahtumat
28.7.2024

Unesta uneen

EPPU NUOTIO, kertoja
PANU SAVOLAINEN, vibrafoni ja marimba
MIKKO ANTILA, vibrafoni ja marimba
OLLI VIRTANEN, vibrafoni ja marimba

Klo 17:00 Joroisten kirkko

Pieksämäentie 1, Joroinen

Unesta uneen on aikuisten iltasatu, tuutulaulu väsyneille vanhemmille, työn ja elämän uuvuttamille, jatkuvasti painajaisia näkeville, huonoille ja hyville nukahtajille. Tämä on konsertti yöeläjille ja unta kaipaaville, niille, jotka kokevat elävänsä unessa ja heille, jotka eivät jaksaisi herätä. Unesta uneen on konsertti heille, jotka eivät koskaan muista uniaan ja heille, joille unet avaavat tietä alitajuntaan.

Unesta uneen -konsertin unenomaiseen äänimaailmaan johdattelee Panu Savolaisen vibrafoneista ja marimbasta koostuva kolmihenkinen yhtye. Vanhojen tuttujen unilaulujen, Tuiki tuiki tähtönen, Sininen uni, Brahmsin kehtolaulu lisäksi konsertin ohjelmassa kuullaan uusia, tätä varten sävellettyjä ja sovitettuja kappaleita sekä mm. herätyskelloa, haukottelua ja kuorsausta.

Eppu Nuotio toimii konsertin kertojana, tekstit ovat runoja unesta, katkelmia unista, kokemuksia unitutkimuksesta, unettomuudesta, nukahtamisen hetkestä, yöunista, päiväunista, hyvän unen reseptejä, unia ja niiden tulkintoja. Ja tietenkin konsertissa kuullaan myös iltasatu.

Konsertti pidetään Joroisten kirkossa. Ovet avataan klo 16. Kirkossa on käytössä paikkakartta, josta voi varata paikan joko yksittäin numeroidulta tai numeroimattomalta alueelta. Numeroimattomalta alueelta istumapaikka valitaan ennen konserttia vapaasti.

Olemme mukana Pohjois-Savon Kaikukorttiverkostossa. Jos sinulla on Kaikukortti, voit hankkia maksuttomia pääsylippuja tähän konserttiin. Jos sinulla on alle 18-vuotiaita lapsia tai lapsenlapsia, voit hankkia Kaikukortilla maksuttomia lippuja myös heille silloin, kun tulette yhdessä. Jos tarvitset avustajaa, myös hän pääsee maksutta sisään. Tarjolla on yhteensä 20 kpl lippua Kaikukorttilaisile.

 

Kesto: 75 min. / ei väliaikaa
Hinta 25 € / 35 €

Osta lippu

← Takaisin konsertteihin

Kuva konsertin esiintyjistä
×
×

Etsi sivustolta