Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
25.7.2021

Rock With You

Klo 19:00 Joroisten Urheilutalo

Mutalantie 14, Joroinen

Musiikkineuvos Jyrki Immosen luotsaama Rock With You -kuoro ja rock-bändi vievät sinut musiikkimatkalle vuosiin 1965–2015. Konsertissa kuullaan mittava määrä rock- ja pophittejä mm. seuraavilta legendoilta: The Beatles, Simon & Garfunkel, Queen, Abba, Michael Jackson, Toto, Van Halen, The Mamas & the Papas, Bon Jovi, Pentatonix, Cyndi Lauper, Andra Day ja Leonard Cohen. Tämä ainutlaatuinen show nousi Keski-Savossa ilmiöksi syksyllä 2019. Viiden konsertin sarja esitettiin täysille saleille. Varkauden kaupunki huomioi menestyksen myöntämällä kuoron kivijalkana toimivalle Varkauden Laulu ry:lle kaupungin kulttuuripalkinnon.

Menestystarina jatkuu Joroisten Musiikkipäivillä 2021. Konsertti järjestetään Joroisten Areenalla (urheilutalolla), jossa on nouseva katsomo osalle yleisöstä. Konsertissa on väliaika. Ennen konserttia ja väliajalla on myynnissä kahvia, virvokkeita ja syötävää. Palvelusta vastaa Finntriathlon Joroinen. Tapahtuman kokonaiskesto on noin kaksi tuntia.

Joroisten Musiikkipäiville voi ostaa lippuja Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan sekä Lippu.fi-verkkokaupasta. Lippuja saa myös festivaalitoimistosta (avoinna 21.6. – 30.7. ma-pe klo 10-15 osoitteessa Mutalantie 2, Joroinen)  sekä tapahtumien ovilta tunti ennen esitysten alkua. Lippujen varaukset ja ryhmämyynti: 040 764 6990 ja info@joroinenmusicfestival.fi.

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.lippu.fi/eventseries/2657020″ text=”Osta lippu tai passi>>” color_override=””]

Esiintyjät:

Rock With You -kuoro, 53 laulajaa
Jyrki Immonen, kuoron johto
Andra Kaus, flyygeli ja koskettimet
Anssi Huotari, kitara
Jouko Reijonen, basso
Sami Harlin, rummut
Larry Kauppinen, koskettimet

Kuvaaja Timo Heinonen

← Takaisin konsertteihin

Rock With You -kuoro
×
×

Etsi sivustolta