Ladataan Tapahtumat
22.7.2023

Kaunista, vahvaa, rohkeaa

IRIS CANDELARIA, sopraano
JUHO LEPISTÖ, piano

Klo 19:00 Frugårdin kartano

Paajalantie 221, Joroinen

Rohkeiden naisten ja seksuaalivähemmistöön kuuluvien taiteilijoiden säveliä kuolemasta, menetetystä rakkaudesta ja ohikiitävistä hetkistä. Konsertti tuo tuulahduksia 1800- ja 1900-lukujen Ranskasta ja Yhdysvalloista ja esittelee sekä tuttuja että harvemmin kuultuja helmiä pariisilaissäveltäjiltä, mm. Lili ja Nadia Boulangerilta, Augusta Holmesilta sekä Samuel Barberilta.

Dramaattisiin tunnelmiin heittäytyvät nousevat taiteilijatähdet: Sopraano Iris Candelaria voitti loppiaispäivänä 6.1.2023 Lappeenrannan kansainväliset laulukilpailut yhdessä Iida Antalon kanssa. Vuonna 2019 Candelaria voitti Timo Mustakallio -kilpailun. Hän on esiintynyt mm. Suomen kansallisoopperassa ja Savonlinnan oopperajuhlilla, jonne hän saapuu jälleen ensi kesänä Mozartin Taikahuilun Paminaksi. Katso tästä Yle Areenan taltiointi Candelarian esityksestä Lappeenrannassa.

Pianisti Juho Lepistö on esiintynyt laajalti niin solistina kuin lied- ja kamaripianistinakin. Hän on saavuttanut menestystä useissa kilpailuissa, kuten ensimmäinen palkinto Helsinki Lied -kilpailussa vuonna 2018.

Konsertti pidetään 1700-luvulla rakennetussa Frugårdin kartanossa Joroisissa.

 

Kuva
Iris Candelaria: Janne Sihvo
Juho Lepistö: Julia Laurila

Kesto: 2 h / väliaika 30 min.
Hinta 40 €

Osta lippu

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta