Ladataan Tapahtumat
22.7.2023

Romantiikan nälkään

JOONAS ORRAIN, baritoni
VIIVI MARIA SAARENKYLÄ, harmonikka

Klo 14:00 Putkisalon kartano

Putkisalontie 172, Rantasalmi

Konsertti tarjoaa rakkauden nälkään perinteisiä suomalaisia makupaloja, joita yleisölle tarjoilevat baritoni Joonas Orrain ja harmonikkataiteilija Viivi Maria Saarenkylä. Taiteilijat tuovat maistiaisia suomalaisen laulumusiikin lisäksi Englannista ja Saksasta, omilla mausteillaan höystettyinä. Kun kattaukseen lisätään taiteellista vapautta ja uutta twistiä, luvassa on jotain ennen kuulumatonta ja mielenkiintoista.

Hyvissä ajoin ennen konserttia ja väliajalla palvelee romanttinen viinibaari, josta voi ostaa myös pientä syötävää ja konsertin jälkeen on mahdollisuus ostoksiin Putkisalon kartanon lammastilan puodissa.

Voit yhdistää tähän konserttiin lounasristeilyn. Lippupisteessä on tarjolla konsertti + risteily -pakettilippu, joka sisältää risteilyn Savonlinnasta konserttipaikalle, konserttilipun ja paluukuljetuksen Savonlinnaan bussilla. M/S Katrilli lähtee Savonlinnan satamasta klo 11. Risteilyllä on luvassa ohjelmaa, jonka sisältö ilmoitetaan myöhemmin. Voit tilata risteilylle lounaan laivan kapteeni Piia Kinnuselta, puhelin 044 517 3040. Lounaan hinta 16 € sisältää alkusalaatin, lämpimän ruoan ja jälkiruokakahvin pienen makean kera.

Laiva saapuu Putkisalon kartanon laituriin klo 13.30.  Laiturilta on kartanolle matkaa noin yksi kilometri. Voit kulkea matkan jalkaisin ihastellen idyllistä maalaismaisemaa. Tarjolla on myös kyyti traktorivaunulla, jolloin kävelymatkaa jää n. 300 metriä. Tarvittaessa järjestetään kyyti koko matkalle. Paluumatkalle Savonlinnaan lähdetään n. klo 17. Bussimatka kestää noin puoli tuntia.

 

Kuva
Viivi Maria Saarenkylä: P-Nisonen
Joonas Orrain: Mikko Wikström

Kesto: 2 h / Väliaika 30 min. / Viinibaari ja kahvio palvelee
Hinta 40 € / konsertti + risteily 91 €

Osta lippu

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta