Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
28.7.2021

Sami Pitkämön orkesteri & Johanna Försti + Jorma Uotinen – Toivetanssit

Klo 19:00 Tanssipaviljonki Tulenliekki

Jylhäntie 30, Näädänmaa, Leppävirta

Muutos 28.7.: Johanna Försti on sairastunut. Solistiksi saapuu Iina Salin. Muuten tapahtuman sisältö pysyy ennallaan.

Sami Pitkämön orkesteri ja Johanna Försti ovat hurmanneet koko kansan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman myötä. Joroisten Musiikkipäivillä kokoonpano nähdään Tanssipaviljonki Tulenliekissä Leppävirralla, jossa tämä loistava orkesteri vie parit tanssin tulisiin pyörteisiin. Iltaa täydentää Jorma Uotisen luotsaama jännittävä TANSSIKILPAILU. Ohjeet alhaalla. Koska kyseessä on savolainen pikkulauantai, myös yleisön toivekappaleita kuullaan illan aikana. Ilta tulee olemaan täynnä elämyksiä!

Johanna Försti tunnetaan myös Jo Stance -yhtyeen räväkkänä solistina sekä 2016 Tähdet tähdet -ohjelman tähtikilpailijana. Hän on esiintynyt ja tehnyt yhteistyötä lukemattomien eri artistien ja kokoonpanojen, kuten Trondheim Symphony Orchestran, UMOn, Lenni-Kalle Taipaleen ja Vantaan viihdeorkesterin solistina.

Sami Pitkämö on Viihdyttäjä isolla V:llä, osaaja, taitaja – mies, jolle mikään ei ole mahdotonta. Hän johtaa bändejä television huippusarjoissa, sovittaa ja säveltää musiikkia artisteille, televisioon, teatteriin ja mainoksiin, johtaa omaa Sami Pitkämön Orkesteria ja tekee monenlaista yhteistyötä hyvän ystävänsä Lenni-Kalle Taipaleen kanssa duokeikoista yhteisen bändin esiintymisiin.

Tanssipaviljonki Tulenliekki saa nimensä takan liekeistä, jotka roihuavat keskellä pyöreää tanssipaviljonkia. Pyörähtämään pääsee pääparketin lisäksi kahdelle ulkolavalle, joista toisen keskellä kasvaa sembramänty. Alun perin metsäkämppänä toimineen rakennuksen hirret ovat näkyvillä tunnelmallisen Tulenliekin Kievarin salissa ja seiniä koristavat vanhat työvälineet, joita on ennen käytetty metsätöissä. Ravintolassa on A-oikeudet.

Joroisten Musiikkipäiville voi ostaa lippuja Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan sekä Lippu.fi-verkkokaupasta. Lippuja saa myös festivaalitoimistosta (avoinna 21.6. – 30.7. ma-pe klo 10-15 osoitteessa Mutalantie 2, Joroinen)  sekä tapahtumien ovilta tunti ennen esitysten alkua. Lippujen varaukset ja ryhmämyynti: 040 764 6990 ja info@joroinenmusicfestival.fi.

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.lippu.fi/eventseries/2657020″ text=”Osta lippu tai passi>>” color_override=””]

Esiintyjät:

Sami Pitkämön orkesteri
Johanna Försti, laulu
Jorma Uotinen, laulu ja tanssikilpailun tuomari

Tanssikilpailun ohjeet

Ilmoittaudu kilpailuun parin kanssa. Alkuerässä kilpailulajina on tango. Kolme finalistiparia voi itse päättää tanssilajinsa. Kisa on leikkimielinen – arvosteluperusteena kokonaisuus, jossa huomioidaan myös asut, persoonallisuus, läsnäolo, intohimo, äly, tunne jne…

Ilmoittautumiset:

Viimeistään 26.7. karin.keitel@joroinenmusicfestival.fi / 041 4369346

 

 

Kuvaaja Sami Pitkämö: StudioElite

← Takaisin konsertteihin

Johanna Försti ja Sami Pitkämö
×
×

Etsi sivustolta