Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
22.7.2018

Matkalla maailman huipulle: Elena Stikhina, sopraano – Hans-Otto Ehrström, piano

Klo 15:00 Leppävirran kirkko

Kirkkokaari 1, Leppävirta

Elena Stikhina on yksi tämän hetken kiinnostavimmista nuorista sopraanoista maailmalla. Pietarin Mariinski-teatterissa paikkansa vakiinnuttanut laulajatar teki syksyllä 2017 huikean debyyttinsä Bostonin oopperassa ja viime talvena Pariisin Bastillessa ja Suomen kansallisoopperassa. Stikhina on arvostetun laulukilpailun, Competizione dell´Operan voittaja vuodelta 2015, ja hän sai myös kaksi erityispalkintoa Placido Domingon Operalia-laulukilpailussa vuonna 2016. Vuonna 2017 Elena Stikhina lauloi Suomen kansallisoopperassa Leonoran roolia Verdin oopperassa Trubaduuri.

Stikhinaa säestää Hans-Otto Ehrström. Sibelius-Akatemiassa ja Lyonin konservatoriossa opiskellut Ehrström on voittanut kahdesti Kangasniemen liedpianistikilpailun ja saanut ensimmäisissä Pentti Koskimies -liedkilpailussa ensimmäisen palkinnon. Hän on toiminut korrepetiittorina Zürichin oopperastudiossa ja vuodesta 2000 lähtien  Suomen Kansallisoopperassa. Ehrström on työskennellyt myös Savonlinnan Oopperajuhlilla ja useiden laulukilpailujen omana säestäjänä.

Konserttipaikkana on C.L. Engelin suunnittelema Leppävirran uusklassillinen kivikirkko.

Tapahtumassa ei ole väliaikaa.

Esiintyjät:
Elena Stikhina, sopraano
Hans-Otto Ehrström
, piano

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.lippu.fi/joroisten-musiikkipaeivaet-2018-sopraano-elena-stikhina-leppaevirta-Lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&key=2102084%2410438837&jumpIn=yTix&kuid=468208&from=erdetaila” text=”Osta liput >>” color_override=””]

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta