Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
26.7.2021

Kristian Lindroos & Kirill Kozlovski

Klo 15:00 Joroisniemen kartano

Joroisniemenkehätie 143, Joroinen

Ohjelmanmuutos: Baritoni Stefan Astakhovin esiintyminen on peruuntunut. Saimme konsertin laulusolistiksi baritoni Kristian Lindroosin.

Tässä kartanokonsertissa kuullaan Robert Schumannin Dichterliebe op. 48 sekä Ralph Vaughan Williamsin Songs of travel.

Kristian Lindroos on Lappeenrannan laulukilpailujen 2016 voittaja. Hän on myös saanut erikoispalkinnon Toti dal Monte -laulukilpailussa Trevisossa, Italiassa, vuonna 2015.  Hän on esiintynyt lukuisissa oopperoissa Suomessa ja ulkomailla mm. Savonlinnan oopperajuhlilla ja Firenzen Maggio Fiorentinossa. Hän on laulanut lähes kaikkien suurten suomalaisten orkesterien solistina. Lindroos on myös tehnyt lukuisia lied-konsertteja ympäri Suomea ja Pohjoismaita. Lindroos on kolmannen polven laulaja. Hänen isoisänsä Peter Lindroos oli yksi Suomen tunnetuimmista ja valovoimaisimmista tenoreista. Kristianin isä, basso Petri Lindroos on puolestaan tehnyt vahvan vaikutuksen tummasävytteisellä bassoäänellään ympäri maailmaa. Petri Lindroos esitti Winterreise-laulusarjan Joroisten Musiikkipäivillä ja juuri samaisessa Joroisniemen kartanossa kesällä 2017.

Kirill Kozlovski on sekä kotimaisissa että kansainvälisissä pianokilpailuissa menestynyt pianisti. Palkinnoista mainittakoon Jyväskylän pianokilpailun voitto vuonna 2004 sekä ensimmäiset palkinnot ”Ciutat de Mallorca” -pianokilpailussa Espanjassa vuonna 2003 ja Chopin-keskuksen pianokilpailussa Pariisissa vuonna 1998. Kozlovski on esiintynyt soolokonsertein ja kamarimuusikkona useilla kansainvälisillä festivaaleilla mm. Ranskassa, Saksassa, Sveitsissä, Venäjällä, Virossa ja Espanjassa. Hänellä on ollut omia soolokonsertteja lukuisin orkesterien kanssa Suomessa ja muualla Pohjoismaissa. Liedpianistina arvostettu Kozlovski esiintyy maineikkaiden solistien kumppanina säännöllisesti Suomessa ja ulkomailla.

Konserttipaikkana on Joroisniemen kartanon sali, joka on avoinna yleisölle vain tämän Joroisten Musiikkipäivien tarjoaman konsertin ajan. Kartanon väentuvassa järjestetään klo 13 alkaen idyllinen puutarhalounas, jonka tarjoilevat taitavat ja iloiset LettuLeidit. Puutarhalounaan menu alhaalla. Buffet toteutetaan, jos ruokailijoita ilmoittautuu etukäteen vähintään 40. Varaukset 19.7. mennessä: 044 595 5008 tai posti@lettuleidit.fi, erityisruokavaliot pyydetään ilmoittamaan. Jos buffet-varauksia tulee vähän, LettuLeidit tarjoilevat Leidi Kahvila-autostaan ruoka-annoksia. Konsertissa on väliaika. LettuLeidit huolehtivat myös väliaikatarjoilusta. Tapahtuman kokonaiskesto on noin 1,5 tuntia.

Konsertin jälkeen kartanon emäntä Satu Pyörälä esittelee konserttiyleisölle kartanoa ja sen historiaa. Esittelyn hinta on 10 €, ja se maksetaan paikan päällä käteisellä. Mukaan otetaan max 15 henkilöä. Varaukset toimistosta: 040 7646990.

Joroisten Musiikkipäiville voi ostaa lippuja Lippu.fi-verkkokaupasta, Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan. Lippuja saa myös festivaalitoimistosta (avoinna 21.6. – 30.7. ma-pe klo 10-15 osoitteessa Mutalantie 2, Joroinen)  sekä tapahtumien ovilta tunti ennen esitysten alkua. Lippujen varaukset ja ryhmämyynti: 040 764 6990 ja info@joroinenmusicfestival.fi.

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.lippu.fi/eventseries/2657020″ text=”Osta lippu tai passi >>” color_override=””]

Esiintyjät:

Kristian Lindroos, baritoni
Kirill Kozlovski, piano

Huom! Konserttiin ”Stefan Astakhov & Kirill Kozlovski: Pietarin valkeat yöt” ostetut liput käyvät tähän konserttiin sellaisenaan. Lippujen palautusta voi hakea Lippupisteestä 18.7. mennessä, tästä linkistä.


Puutarhabuffet 38 €

MENU

Savukalaa
Lohirullia yrttituorejuustolla
Uusia perunoita
Mozzarelasalaattia & LettuLeidien kastike
Raikasta vihreää salaattia
Mausteiset oliivit
Paahdettuja siemeniä & suolapähkinöitä
Yrttiset lihapyörykät  & dippikastike
Kaurarieskaa
Perunapiirakoita
Rapeakuorisia karjalanpiirakoita
Yrttilevitettä
Munavoita
Rättänää eli mustikkakukkoa LettuLeidien rahkakermalla
Raparperi-inkiväärisimaa
Kotikaljaa
Vettä

Valokuvaajat
Stefan Astakhov: Michael Döring, Kirill Kozlovski: Markus Kaarto

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta