Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
25.7.2018

Kaisa Makkonen, sopraano – Tuula Hällström, piano: Tunnelmaa kesäyössä

Klo 15:00 Joroisniemen kartano

Joroisniemenkehätie 143, Joroinen

Kaisa Makkosen tummasävyinen ja pehmeän täyteläinen ääni johdattelee meidät Kesäyön tunnelmaan mm. Kuulan, Merikannon, Lisztin, Verdin, Purcellin, Schumannin, Schubertin, Wolfin ja Straussin sävelin.

Valmistuttuaan Turun taideakatemiasta vuonna 2012, nuori sopraano Kaisa Makkonen aloitti opinnot Wienin musiikkikorkeakoulussa oopperan koulutusohjelmassa. Vuonna 2013 hän debytoi Wienissä Despinan roolissa oopperassa Cosi fan tutte ja Kreivitär Almavivana oopperassa Figaron häät. Vakava sairaus keskeytti opinnot ja lupaavasti alkaneen uran vuonna 2014. Määrätietoisesti itseään kuntouttava Makkonen on noussut uudelleen estradeille. Vuonna 2017 Makkonen sai maisterin opintonsa päätökseen Wienissä. Pro gradu -työn aiheena oli musiikin vaikutus afasiasta kuntoutumisessa. Kaisa on todellinen esimerkki suomalaisesta sisukkuudesta.

Diplomipianisti Tuula Hällström on erikoistunut liediin ja kamarimusiikkiin. Hän konsertoi aktiivisesti useiden eri laulajien kanssa ja on haluttu pianisti laulukilpailuissa, oopperaproduktioissa ja laulun mestarikursseilla. Hällström on voittanut Suomen ainoan lied-pianistikilpailun. Viulisti Anna Kahanpään kanssa hän voitti kamarimusiikkikilpailu Juvenalian. Soolopianistina hän on saavuttanut toisen sijan Ilmari Hannikainen -pianokilpailussa. Kotimaan lisäksi Hällström on konsertoinut Euroopassa, Japanissa ja USA:ssa.

Konsertti pidetään hurmaavassa Savon Pariisin tunnelmaa henkivässä Joroisniemen kartanossa. Kartanossa tarjoillaan puutarhalounas klo 13. Tapahtumassa on väliaika. Väliaikatarjoilun ja lounaan tarjoilevat iloiset LettuLeidit. Varaukset lounaalle etukäteen puh. 044 595 5008.

Esiintyjät:

Kaisa Makkonen, sopraano
Tuula Hällström, piano

 

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.lippu.fi/joroisten-musiikkipaeivaet-2018-suvi-illan-vieno-tuuli-joroinen-Lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&key=2102084%2410446484&jumpIn=yTix&kuid=468208&from=erdetaila” text=”Osta liput >>” color_override=””]

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta