Ladataan Tapahtumat
22.7.2024

Waltteri Torikka: Merikannon kauneimmat

WALTTERI TORIKKA, baritoni
MARKO HILPO, piano

Klo 19:00 Leppävirran kirkko

Kirkkokaari 1, Leppävirta

Baritoni Waltteri Torikka ja pianotaiteilija Marko Hilpo esittävät konsertissaan Oskar Merikannon rakastetuimpia lauluja ja ennen julkaisemattomia harvinaisuuksia.

Suomalaisten rakastamat Merikannon ”hitit” sekä harvinaiset aarteet kietoutuvat kiehtovaksi, noin tunnin mittaiseksi musiikilliseksi kokonaisuudeksi. Waltteri Torikka ja Marko Hilpo ovat käyneet läpi koko säveltäjän noin 160 laulua sisältävän yksinlaulutuotannon ja rakentaneet kokonaisuuden kunnioittamaan kaikkien aikojen suosituimman suomenkielisen klassisen yksinlaulusäveltäjän monipuolista tuotantoa.

Waltteri Torikka ja Marko Hilpo ovat tehneet tiivistä musiikillista yhteistyötä ja pitäneet kymmenisen vuotta ympäri Suomea resitaaleja lied-duona sekä esiintyneet yhdessä myös muissa eri kokoisissa orkesterikokoonpanoissa.

Konsertti järjestetään komeassa Leppävirran kirkossa, jossa on käytössä paikkakartta. Lippu.fi -verkkokaupassa on valittavana numeroituja yksittäisiä paikkoja ja numeroimattomia alueita. Numeroimattomilla alueilla paikka valitaan vapaasti ennen konserttia. Ovet avataan klo 18.

Voit ostaa Sport & Spa Hotel Vesileppiksestä majoituspaketin, joka sisältää liput tähän konserttiin.

Majoituspaketin hinta on alkaen 109€/hlö/vrk jaetussa kahden hengen huoneessa tai alkaen 139 €/hlö/vrk yhden hengen huoneessa. Paketti sisältää konserttilipun numeroidulla paikalla (arvo 45 €), majoituksen aamiaisella sekä kylpylän ja kuntosalin käytön. (Kahden hengen huoneessa säästät majoituksen hinnassa 30 €/huone.) Varaukset koodilla: ALLTORIKKA220724. Varaukset pyydetään tekemään suoraan Vesileppiksestä, sales@vesileppis.fi tai 02 917 00170. Majoituspaketteja on saatavilla rajoitetusti. Varauksen voi peruuttaa kuluitta tulopäivään klo 18:00 mennessä.

Lue tästä Leppävirran kirkkoon liittyvää historiaa ja legendaa.

 

Kuva: Marek Sabogal

 

Kesto: 1 h / ei väliaikaa
Hinta 35 € / 45 €

Osta lippu

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta