Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
19.7.2019

Waltteri Torikka ja Suvi-illan klassikot

Klo 19:00 Leppävirran kirkko

Kirkkokaari 1, Leppävirta

Sinulla on nyt loistava mahdollisuus nähdä kaksi ”erilaista” Waltteri Torikkaa Joroisten Musiikkipäivillä. Tässä ensimmäisessä kirkkokonsertissa kuullaan Waltterin bravuureiden lisäksi myös klassisia barokkiaarioita, joissa Waltterin ääni soi upeimmillaan.

Monipuolinen supersuosikki Waltteri Torikka esiintyy nyt harvinaisemmassa kokoonpanossa, jousikvartetin kanssa. Savonlinna – kvartetti on kokoonpano, josta ei puutu taitoa eikä taiteellisuutta. Sen lukuisat konsertit mm. Savonlinna-salissa ovat saaneet runsaasti kiitosta vuosien varrella. Savonlinna – kvartetissa soittavat Andrei Nikulin, Maria Sidorkina, Katja Inkala ja Ilkka Vesioja, heidän lisäkseen tässä konsertissa pianisti Tuula Hällström. Waltteria ja hienoa Savonlinna-kvartettia kuunnellessa voi ymmärtää, miksi barokki oli aikansa huippuviihdettä!

Joroisten Musiikkipäivien tapahtumiin voi ostaa lippuja etukäteen Lippupisteen kautta (linkki alla). Lipunmyynti festivaalitoimistosta alkaa 13.5. Lippuja saa myös ovelta tunti ennen tapahtumaa.

Esiintyjät:

Waltteri Torikka, baritoni
Andrei Nikulin, I viulu
Maria Sidorkina, II viulu
Katja Inkala, alttoviulu
Ilkka Vesioja, sello
Tuula Hällström, piano

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.lippu.fi/lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&erid=2370027&includeOnlybookable=false&x10=1&x11=joroisten” text=”Osta liput >>” color_override=””]

 

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta