Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
29.7.2021

Suomen Kanttorikuoro: Hyvä aina on kiittää Herraa

Klo 15:00 Joroisten kirkko

Pieksämäentie 1, Joroinen

Suomen Kanttorikuoron juuret ulottuvat vuoteen 1892, jolloin ensimmäisen kerran esiintyi “Kanttorikööri”, kanttoreiden mieskuoro. Vuonna 1910 kuoro rekisteröityi, mutta sotien aikana toiminta hiljeni. Vuonna 1948 perustettiin Suomen Kanttorikuoro – Chorus Cantorum Finlandiæ ry, joka jatkoi kuoroedeltäjänsä toimintaa. CCF toimi mieskuorona vuoteen 2007 saakka, jolloin se avasi ovensa myös naisille ja kirkkomusiikin ammattiopiskelijoille.

Kuoro on konsertoinut historiansa aikana Suomessa yli 500 kertaa ja ulkomailla useissa Euroopan maissa sekä Yhdysvalloissa. Viime vuosina CCF:n ohjelmisto on perustunut kolmeen pilariin: tutut ja perinteiset hengelliset laulut sekä virret, klassiset kirkkomusiikkiteokset sekä uusi hengellinen kirkkomusiikki. Äänitteitä on ilmestynyt seitsemän. Joroisten kirkossa järjestettävän konsertin säveltäjiä ovat mm. Kaj-Erik Gustafsson ja Ola Gjeilo. Kuoroa johtaa Heikki Liimola.

Joroisten Musiikkipäiville voi ostaa lippuja Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan sekä Lippu.fi-verkkokaupasta. Lippuja saa myös festivaalitoimistosta (avoinna 21.6. – 30.7. ma-pe klo 10-15 osoitteessa Mutalantie 2, Joroinen)  sekä tapahtumien ovilta tunti ennen esitysten alkua. Lippujen varaukset ja ryhmämyynti: 040 764 6990 ja info@joroinenmusicfestival.fi.

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.lippu.fi/eventseries/2657020″ text=”Osta lippu tai passi>>” color_override=””]

Valokuvaaja: Reijo Koirkivi

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta