Tietoa lipuista ja lipunmyynnistä

LIPUNMYYNTI

Joroisten Musiikkipäiville voi ostaa lippuja Lippu.fi-verkkokaupasta, Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan. Lippuja saa myös Joroisten Musiikkipäivien festivaalitoimistosta sekä tapahtumien ovilta tunti ennen esitysten alkua. Lippuja voi myös varata festivaalitoimistosta.

FESTIVAALITOIMISTO

Joroisten Musiikkipäivien festivaalitoimisto palvelee Joroisten vanhassa virastotalossa, jota kutsutaan myös Casinoksi. Toimiston osoite on Mutalantie 2, Joroinen. Toimistosta voit ostaa lippuja ja saat lisätietoa konserteista. Toimisto on auki heinäkuussa. Yhteystiedot: +358 40 764 6990, info@joroinenmusicfestival.fi.

LIPPUTYYPIT

  • Pyörätuoli + saattaja -lipulla saattaja pääsee sisään ilman pääsymaksua.
  • Jäsenetu: Joroisten Musiikkiyhdistyksen jäsenet saavat konserteista alennusta. Muistathan kertoa jäsenyydestäsi lipunmyyjälle.
  • Nuorisolippu: Alle 18-vuotiaille tarjoamme sisäänpääsyn puoleen hintaan. (Nuorisolippua ei myydä kartanokonsertteihin.)
  • Kun ostat lipun ennakkoon, oikeus etuhintaiseen lippuun tarkistetaan tapahtuman ovella.

OVIMYYNTI

Lipunmyynti alkaa konserttien ovilla noin tunti ennen konsertin alkamisaikaa. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit, Smartum ja E-passi. Käytössämme on kulunvalvonta.

PAIKKAKARTAT

Osassa konserteista on käytössä paikkakartta.

Näissä konserteissa penkit numeroidaan. Kartalta paikka valitaan ostohetkellä yksitellen, mutta lippuun tulostuu vain penkin numero. Ennen konserttia istumapaikka valitaan kyseiseltä penkiltä vapaasti.

Penkit on jaettu eri hintaluokkiin. Alemmissa hintaluokissa saattaa olla näkemäesteitä esiintyjien suuntaan. Leppävirran kirkon kirkkosalissa on penkkien keskellä pylväitä, jotka haittaavat näkyvyyttä. Tästä syystä hintaluokka vaihtuu penkkien keskellä. Henkilökuntamme on opastamassa.

×
×

Etsi sivustolta