Tietoa lipuista ja lipunmyynnistä

LIPUNMYYNTI

Joroisten Musiikkipäiville voi ostaa lippuja Lippu.fi-verkkokaupasta, Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan. Lippuja saa myös Joroisten Musiikkipäivien festivaalitoimistosta sekä tapahtumien ovilta tunti ennen esitysten alkua.

FESTIVAALITOIMISTO

Joroisten Musiikkipäivien festivaalitoimisto palvelee Joroisten vanhassa virastotalossa, jota kutsutaan myös Vanhaksi kasinoksi. Toimiston osoite on Mutalantie 2, Joroinen. Toimistosta voit ostaa lippuja ja saat lisätietoa konserteista. Maksuvälineinä toimistossa käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit, Smartum ja E-passi.

Festivaalitoimisto on auki 1. – 19.7. ma – pe klo 10 – 14 ja 22. – 26.7. ma – pe klo 10 – 12.

Yhteystiedot: 040 764 6990 (talvikaudella 040 643 1984), info@joroinenmusicfestival.fi.

LIPPUTYYPIT

  • Peruslippu on normaalihintainen lippu.
  • Pyörätuoli + saattaja -lipulla asiakkaan avustaja pääsee konserttiin ilman pääsymaksua.
  • Jäsenetu: Joroisten Musiikkiyhdistyksen jäsenet saavat pääsymaksusta alennusta. Muistathan kertoa jäsenyydestäsi lipunmyyjälle.
  • Nuori/opiskelija: Alle 18-vuotiaille ja opiskelijoille tarjoamme sisäänpääsyn puoleen hintaan. (Näitä etulippuja ei myydä Frugårdin, Joroisniemen, Järvikylän eikä Putkisalon kartanoiden konsertteihin.)
  • Alle 7-vuotiaat pääsevät konsertteihin ilmaiseksi.
  • S-Etulippu: Voit ostaa etuhintaisen lipun, jos sinulla on S-Etukortti. S-Etulippuja on tarjolla Juvan kirkkokonserttiin pe 19.7. ja Kartanogolfin konserttiin ti 23.7.
  • Ryhmäliput: Vähintään 10 henkilön ryhmälle tarjoamme 10 % alennuksen peruslipun hinnasta. Vähintään 20 henkilön ryhmän matkanjohtaja ja kuljettaja pääsevät konserttiin ilman pääsymaksua. Varaamme ryhmille istumapaikat etukäteen. Ryhmäliput tilataan festivaalitoimistosta.
  • Maksuton lippu Kaikukortilla: Jos sinulla on Kaikukortti, voit hankkia maksuttomia pääsylippuja konsertteihin ma 22.7. klo 19 ja su 28.7. klo 17. Jos sinulla on alle 18-vuotiaita lapsia tai lapsenlapsia, voit hankkia Kaikukortilla maksuttomia lippuja myös heille silloin, kun menette yhdessä samaan tapahtumaan. Jos sinulla on avustaja, myös hän pääsee sisään maksutta. Saat Kaikukortilla pääsylipun festivaalitoimistosta tai konserttien ovimyynnistä.

Huom. Kun ostat lipun ennakkoon, esitäthän oikeutesi etuhintaiseen lippuun tapahtuman ovella.

OVIMYYNTI

Lipunmyynti Lippu.fi-verkkokaupassa päättyy tunti ennen konsertin alkamisaikaa, jolloin alkaa myynti konsertin ovella (jos lippuja on jäljellä). Maksuvälineinä ovella käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit, Smartum ja E-passi. Tarkistamme liput ennen sisäänpääsyä.

PAIKKAKARTAT JA HINTARYHMÄT

Kirkkokonserteissa on käytössä paikkakartta, joka on jaettu erihintaisiin alueisiin.

Juvan kirkko on jaettu numeroimattomiin alueisiin, joista valitaan paikka ostohetkellä. Ennen konserttia istumapaikka valitaan kyseiseltä alueelta vapaasti.

Leppävirran ja Joroisten kirkoissa on numeroituja ja numeroimattomia alueita. Numeroidut paikat ovat valittavissa yksitellen. Numeroimattomilta alueilta istumapaikka valitaan konserttiin saapuessa vapaasti.

Alemmissa hintaryhmissä saattaa olla näkemäesteitä esiintyjien suuntaan. Hintaryhmät vaikuttavat kaikkien lipputyyppien hintoihin: etuhintaisten lippujen alennukset lasketaan jokaisen hintaryhmän peruslipun hinnasta.


×
×

Etsi sivustolta