Ohjeita konserttiin saapuvalle

Paikoitus

Monissa konserteissa liikenteenohjaajat opastavat paikoituksessa. Ohjaus alkaa n. 1,5 tuntia ennen konsertin alkua. (Kartanogolfin konsertissa kaksi tuntia aikaisemmin, klo 17 alkaen.) Tänä vuonna palvelun tarjoavat Pakinmaan metsästäjät Juvalla ja Lions Leppävirta muissa konserteissa.

Valokuvaus

Kartanoiden saleissa valokuvaaminen ja videointi ei ole sallittua yksityisyyden turvaamiseksi. Lisäksi pyydämme huomioimaan, että Diandran esityksen kuvaaminen ei ole sallittua.

Kartanot

Frugårdin, Joroisniemen, Järvikylän, Putkisalon ja Torstilan kartanot ovat yksityiskoteja. Konsertit järjestetään saleissa. Kartanoiden isäntäväki on rajannut alueet, joihin yleisöllä on pääsy. Väliaikatarjoilua varten käytössä ovat mm. väentuvat. Pyydämme varautumaan siihen, ettei kaikille löydy istumapaikkaa kahvittelun ajaksi. WC-tiloja on rajoitetusti. Pyydämme saapumaan hyvissä ajoin, jotta konsertit päästään aloittamaan ajoissa.

Väliaikatarjoilu

Monien konserttien oheispalveluna toimii kahvila tai ravintola. Emme itse toteuta ravintolapalveluja, vaan ne hankitaan paikallisilta toimijoilta tai konserttipaikalla on oma palvelu. Frugårdissa ja Torstilan kartanon klo 19 konsertissa kahvilan maksuvälineenä käy vain käteinen.

×
×

Etsi sivustolta