Ohjeita konserttiin saapuvalle

Paikoitus

Useimmissa konserteissa liikenteenohjaajat opastavat paikoituksessa. Ohjaus alkaa n. 1,5 tuntia ennen konsertin alkua.

Ovien avautuminen

Konserttipaikan ovet pyritään pääsääntöisesti avaamaan yksi tunti ennen konsertin alkamisaikaa, mutta tästä saattaa olla poikkeuksia. Tarkista ovien avauksen ajankohta lipustasi. Tuorein tieto ovien avautumisesta löytyy verkkosivuiltamme kyseisen konsertin tiedoista. Ovet saatetaan joissakin tilanteissa avata ilmoitettua aikaa myöhemmin, jos esimerkiksi esiintyjien harjoittelu on vielä kesken, teknisten ongelmien vuoksi tms. Pyydämme noudattamaan konsertin henkilökunnan ohjeita.

Konsertit kartanoissa

Frugårdin, Joroisniemen, Järvikylän, Putkisalon ja Torstilan kartanot ovat yksityiskoteina festivaalimme konserttipaikkojen todellisia helmiä. Konsertit järjestetään yleensä kartanoiden saleissa. Kartanoiden isäntäväki on rajannut alueet, joihin yleisöllä ei ole pääsyä. Kunnioitathan ohjeistuksia. Väliaikatarjoilua varten käytössä ovat esimerkiksi väentuvat ja puutarhat. Pyydämme varautumaan siihen, ettei kaikille löydy istumapaikkaa kahvittelun ajaksi. Myös WC-tiloja on rajoitetusti. Tulethan hyvissä ajoin, jotta konsertit päästään aloittamaan ilmoitettuna ajankohtana. Kartanoiden saleissa valokuvaaminen ja videointi ei ole sallittua yksityisyyden turvaamiseksi.

Väliaikatarjoilu

Monien konserttien oheispalveluna toimii kahvila tai ravintola. Emme itse toteuta ravintolapalveluja. Jos konserttipaikalla ei ole valmiiksi palvelua, se hankitaan paikallisilta toimijoilta. Voit tarkistaa tarjoilun saatavuuden konsertin kuvaustekstistä.

Käsiohjelmat

Seuraavissa konserteissa on myytävänä käsiohjelma: 19.7. Händel: Messias-oratorio, 20.7. Shöne Welt, wo bist du?, 21.7. Tulkoon tie sinua vastaan, 24.7. Martti Talvela -säätiön stipendiaatti 2024, 25.7. Mielen kauneutta ja tanssin hurmaa, 26.7. Mirjam Helin -laulukilpailun palkittu.

Käsiohjelmissa esitellään mm. konsertin ohjelma, esiintyjät ja konserttipaikka. Käsiohjelmista löytyvät myös vieraskielisten laulujen sanojen käännökset. Konsertissa Martti Talvela -säätiön stipendiaati 2024 ke 24.7. sanojen käännökset löytyvät käsiohjelmaan painetun QR-koodin takaa. Käsiohjelman hinta on 2 €/kpl.

Konserttiohjelmat julkaistaan myös verkkosivuilla kunkin konserttikuvauksen yhteydessä (jos ohjelma on tiedossa etukäteen).

Esteettömyys

Pyrimme järjestämään esteettömän pääsyn kaikkiin konsertteihimme. Kartanoissa on kuitenkin portaita ja kynnyksiä ja siksi avustajaa tarvitaan. Pyydämme tästä syystä ilmoittamaan meille etukäteen, jos tarvitset henkilökuntamme avustusta. Henkilökohtaiset avustajat ja saattajat pääsevät maksutta tapahtumiin. Asiakas on mahdollista saattaa autolla oven eteen. Ikävä kyllä erityisiin konserttipaikkoihimme ei pääse julkisilla liikennevälineillä. Jos sinulla ei ole käytettävissäsi omaa autoa tai muuta kulkuvälinettä, olethan yhteydessä henkilökuntaamme. (Festivaalitoimisto 040 764 6990 / info@joroinenmusicfestival.fi.) Ethän käytä konserttiin saapuessasi voimakkaita hajusteita.

×
×

Etsi sivustolta