Joroisten Musiikkipäivät

Tunnelmallisissa kartanoissa ja komeissa kirkoissa järjestetyt lied- ja kamarimusiikkikonsertit ovat olleet Joroisten Musiikkipäivien ydintä jo vuodesta 1977. Konsertteja järjestetään Joroisissa, Juvalla, Leppävirralla ja Rantasalmella. Joroisten Musiikkipäivien ohjelmisto sisältää taidemusiikin helmiä, lapsille suunnattuja konsertteja ja monimuotoisia tapahtumia. Festivaali järjestetään vuosittain heinä-elokuun vaihteessa.

Joroisten Musiikkiyhdistys ry

Joroisten Musiikkiyhdistys ry perustettiin vuonna 1980 tukemaan Joroisten Musiikkipäivien järjestämistä. Yhdistyksen hallitus kokoontuu säännöllisesti ympäri vuoden. Voit liittyä musiikkiyhdistyksen jäseneksi. Jäsenenä tuet toimintaamme ja saat etuja. Jäsenkirjeissä välitämme ajankohtaista tietoa festivaalista ja yhdistyksen toiminnasta. Jäsenille myönnetään myös alennusta konserttilipuista. Vuonna 2023 jäsenmaksu on 35 €. Ota yhteyttä jäsenyyteen liittyen: info@joroinenmusicfestival.fi.

Festivaalin aikana pienen organisaation apuna on suuri joukko vapaaehtoista työvoimaa. Talkoolaiset toimivat mm. lipunmyyjinä, opastajina ja esiintyjävastaavina. Ole yhteydessä tammi-maaliskuun aikana, jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä: karin.keitel@joroinenmusicfestival.fi.

Yhdistyksen hallituksen kokoonpano:

Puheenjohtaja Veli Sainio

Varsinaiset jäsenet

Maarit Kansanen        
Anu Ylitolonen            
Henna Korelin                
Jaana Sopanen                
Johanna Kuusisto            

Varajäsenet

Kaarlo Katiskoski
Erkki Kaikkonen
Gunnar Åström
Pirkko Vasko
Mervi Kukkonen

×
×

Etsi sivustolta