Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
28.7.2021

Tähtisumua – Angelika Klas & Seppo Hovi -trio

Klo 15:00 Torstilan kartano

Torstilantie 197, Joroinen

Svengaava trio Antti Sarpila, Pekka Sarmanto ja Seppo Hovi yhdessä monipuolisuudestaan tunnetun laulajattaren Angelika Klasin kanssa loihtivat säkenöivän ja unohtumattoman ohjelman kauneimpien klassikkosävelmien parissa. Vuosikymmenet vaihtuvat tähtien tuikkeessa Seppo Hovin värikkäiden ja viihdyttävien tarinoiden säestyksellä. Tapahtumassa kuullaan operetin, musikaalin, ikivihreiden ja viihdesävelmien helmiä unohtamatta legendaarisia jazzklassikoita.

Tapahtumapaikkana toimii Torstilan kartanon navetan komea ylinen, joka on kunnostettu juhla- ja konserttitilaksi. Konsertissa on väliaika. Tapahtuman kokonaiskesto on noin kaksi tuntia.

Joroisten Musiikkipäiville voi ostaa lippuja Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan sekä Lippu.fi-verkkokaupasta. Lippuja saa myös festivaalitoimistosta (avoinna 21.6. – 30.7. ma-pe klo 10-15 osoitteessa Mutalantie 2, Joroinen)  sekä tapahtumien ovilta tunti ennen esitysten alkua. Lippujen varaukset ja ryhmämyynti: 040 764 6990 ja info@joroinenmusicfestival.fi.

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.lippu.fi/eventseries/2657020″ text=”Osta lippu tai passi>>” color_override=””]

Esiintyjät:

Angelika Klas, sopraano
Seppo Hovi, piano ja juonto
Antti Sarpila, klarinetti
Pekka Sarmanto, kontrabasso

Kuvaajat: Angelika Klas: Ville Paul Paasimaa, Seppo Hovi & Antti Sarpila: Heikki Tuuli

← Takaisin konsertteihin

Angelika Klas, Seppo Hovi, Antti Sarpila ja Heikki Sarmanto
×
×

Etsi sivustolta