Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
25.7.2019

Toritapahtuma

Klo 17:00 Joroisten tori

Joroinen

Joroisten Musiikkipäivien perinteisessä toritapahtumassa voit seurata järjestämäämme ohjelmaa ja mielenkiintoisia haastatteluja. Samalla tapaat tutut, hörppäät torikahvit ja valikoit kauppiaiden kojuilta mukavimmat kotiinviemiset. Torilla esiintyvät tänä vuonna mm. Tanssiteatteri Minimi, Varkauden laulun Rock with you -projektikuoro ja Ukevox. Toritapahtuman juontaa Varkauden teatterin johtaja Kari Suhonen.

Tanssiteatteri Minimin omaa tuotantoa oleva Kopteri on nykytanssiesitys, jonka koreografina toimii Joona Halonen. Kopteri on kadulle sovitettua fyysistä ja akrobaattistakin nykytanssia kahdelle tanssijalle; tanssijoina Riikka Puumalainen ja Mikko Makkonen.

Komposition tarkasteluun asettuu horisontaalisten ja vertikaalisten liikesuuntien havainnoiminen auditiivisena, visuaalisena ja kinesteettisenä kokemuksena. Miten tila ja etäisyydet rakentuvat havainnoissa ja kanssakäymisessä esiintyjien välillä, esiintyjien ja katsojien välillä ja esiintyjien, katsojien sekä ympäristön välillä?

60 laulajan Rock With You -kuoro tempaisee toriyleisön muhkealle musiikkimatkalle legendaaristen hittisävelmien johdattelemana, johtajanaan musiikkineuvos Jyrki Immonen. Torilla kuullaan maistiaisia 6. – 16.11. järjestettävästä rock-konserttien sarjasta Pieksämäen Poleenissa ja Warkaus-salissa.

​Viihdyttävä Ukevox soittaa ja laulaa koti- ja ulkomaista poppia, rockia, soulia, funkia, jazzia, bluesia ja kansanmusiikkia. Akustinen ukulelesoundi on heidän musiikkinsa perusta, jota maustetaan säästeliäästi muilla soittimilla. Ryhmästä jokainen laulelee soolona, uskaliaammat jopa soittavat sellaisia. Stemmalaulu hohtaa tarkoin harkituissa paikoissa.

Esiintyjät:

Riikka Puumalainen, tanssi
Mikko Makkonen, tanssi
Rock With You -kuoro
Ukevox
Kari Suhonen, juonto

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta