Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
26.7.2018

Flamenco Twilight – Raul Mannola ja Aylin Eleonora

Klo 20:00 Hotel & Spa Resort Järvisydän

Porosalmentie 313, , RANTASALMI

Suomen kansainvälisin flamencokitaristi, Madridin konservatoriossa flamencoa opettava Raul Mannola, joka on vuosien varrella kivunnut maailman flamencokitaristien eliittiin, ja myös Espanjassa pitkään asunut Aylin Eleonora tuovat Suomeen tällä kertaa musiikillisia ja tanssillisia rajamuureja kaatavan esityksen.

Flamencon syviin juuriin vuosikausien ajan perehtyneet taiteilijat ovat ottaneet perinteisen flamencon rinnalle elementtejä myös muista musiikin ja tanssin tyylilajeista kuten jazz, funk, nykytanssi ja intialainen musiikki. Konsertissa siirrytään luontevasti tyylilajista toiseen henkilökohtaisen tulkinnan kautta eri elementtien ja värien vaihtuessa inspiraation pyörteissä.

Järvisydämessä voit nauttia illallista ennen konserttia klo 17 alkaen. Renkipojan pitopöytä 29,90 €/hlö sekä Kestikievarin syömingit 44,90 €/hlö, viinipaketti menulle 34,90 €/hlö.

Väliaikatarjoilu hinta 16,90 €/hlö, joka sisältää lasin kuohuvaa (myös alkoholiton vaihtoehto) sekä
coctailpaloja.

Esiintyjät:
Aylin Eleonora,  tanssi
Raul Mannola, kitara
Igor Nedeljkovic, kitara
Manuel Lorente, laulu

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”http://www.lippu.fi/flamenco-twilight-rantasalmi-lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&key=2102084%2410519003&jumpIn=yTix&kuid=468208&from=erdetaila” text=”Osta liput >>” color_override=””]

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta