Ladataan Tapahtumat
 • Tämä tapahtuma on mennyt.
1.8.2020

Joroisten Musiikkipäivä

Klo 11:00 Kartanogolf

Golftie 14, Joroinen

Järjestämme tänä kesänä yhden iloisen päivän, joka tarjoaa musiikkia ja ohjelmaa kaikenikäisille. Lapsille on luvassa ilmainen Muumiperheen lauluretki -lastenkonsertti ja aktiviteetteja.  Iltakonsertin tähtinä loistavat Waltteri Torikka ja Marko Hilpo. Päivän toteuttavat yhteistyössä Joroisten Musiikkiyhdistys, Kartanogolf ja Visit Joroinen. Joroisten Musiikkipäivää vietetään Kartanogolfilla ja Karhulahden kotiseutumuseolla. Koko ohjelma toteutetaan ulkotiloissa. Katettu esiintymislava rakennetaan Kartanogolfin kesäravintolan terassin edustalle. Konserttien aikana suurin osa yleisön istumapaikoista on katetulla terassilla ja teltoissa.

Ohjelma:

Klo 11 – 15 Lapsille tekemistä

Perinteisiä pihapelejä, tehtävärasteja ym. aktiviteetteja Karhulahden kotiseutumuseon piha-alueella, ohjaamassa Rasmus. Tauko lastenkonsertin aikana. Museon pihalta voi etsiä kanoja ja lampaita. Aktiviteetit ovat maksuttomia.

Klo 13 – 14 Lastenkonsertti Muumiperheen lauluretki

Esiintyjinä Eija Ahvo, Markus Bäckman ja Soili Perkiö. Kuulemme konsertissa Soili Perkiön säveltämiä ja Hannele Huovin sanoittamia valloittavia Muumilauluja. Muumipeikko, Muumimamma, Muumipappa, Nuuskamuikkunen, Pikku-Myy ja muut Muumilaakson asukkaat seikkailevat ja vievät lapset mukanaan lauluretkelle. Konsertti on maksuton.

Klo 19 – 21 Waltteri Torikka & Marko Hilpo

Päivä huipentuu suositun baritonin Waltteri Torikan ja maestro Marko Hilpon konserttiin. Luvassa on rakkaimpia kotimaisia, romanttisimpia slaavilaisia ja upeimpia italialaisia kappaleita. Lasissa on kuplivaa juomaa, taustalla aukeavat Kartanogolfin upeat viheriöt ja elokuinen auringonlasku värjää taivaan… Konsertissa on väliaika.

Liput iltakonserttiin 35 €. Lippuja on myynnissä Lippupisteen myyntipisteissä ja R-kioskeissa kautta maan sekä Lippu.fi-verkkokaupassa. Lippuja voi ostaa myös Kartanogolfilta alkaen ma 6.7. ja ovelta tunti ennen konserttia.

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.lippu.fi/eventseries/2789454″ text=”Osta lippu>>” color_override=””]

Ravintola- ja muut palvelut:

Kartanogolfin Ravintola Kesäkartanolla on tarjolla illallinen noutopöydästä klo 18 alkaen. Ruokailu tapahtuu ravintolan lasiterassilla, josta voi seurata konserttia. Huom. Buffet-pöytä poistetaan ennen väliaikaa, n. klo 19.30. Päivitys 28.7.: Lasiterassi ja ravintola on myyty täyteen, pöytävarauksia ei oteta enää vastaan.

Väliaikatarjoilun voi maksaa jo ennen konserttia. 5 € maksavalla lipulla saa kahvin/teen ja kahvileivän (suolainen/makea) sekä anniskelualueella lasin kuohu- puna- tai valkoviiniä tai pullon olutta.Ulkona olevissa väliaikatarjoilun pisteissä käyvät maksuvälineinä vain käteinen ja etukäteen ostetut lipukkeet. Ravintolassa voi maksaa kortilla.

Karhulahden museo on auki klo 11 – 19. Museon pihalla on 4H:n kioski, josta voi ostaa kahvia, kylmiä juomia, lettuja ja jäätelöä.

Ravintola Kesäkartanon keittiö palvelee klo 11 – 17. Tarjolla on mm. kahvia, virvokkeita ja ruoka-annoksia. Ravintolassa on anniskeluoikeudet.

Sateen sattuessa myynnissä on sadetakkeja hintaan 2 €/kpl.

Koronaepidemiaan liittyvät turvallisuusohjeet

Kiinnitämme tapahtuman aikana huomiota siisteyteen, hygieniaan ja turvaväleihin aluehallintoviraston ohjeistuksen mukaisesti.

Tapahtumassa noudatetaan hyvää hygieniaa

 • Suosittelemme pesemään kädet tapahtumapaikalle saapuessa ja poistuttaessa.
 • Pyydämme yskimään nenäliinaan tai hihaan.
 • Yleisölle on tarjolla käsienpesupaikkoja ja käsidesiä näkyvillä paikoilla.
 • Tapahtumaan ei saa saapua flunssaoireisena tai kuumeisena.
 • Ethän kättele tai halaa lähipiiriisi kuulumattomia

Pyydämme pitämään 1 – 2 metrin etäisyyden seurueiden välillä

Karhulahden kotiseutumuseo
 • Museo-opas valvoo, ettei museon sisätiloissa synny tungosta.
 • Yleisö päästetään sisään pienissä ryhmissä
Lasten aktiviteetit:
 • Lasten leikit järjestetään ulkona.
 • Paikalla on useita henkilöitä ohjaamassa aktiviteetteja.
 • Pelit, leikit ja tehtävärastit sijoitetaan moneen pisteeseen museon piha-alueella.
 • Lapset jaetaan ryhmiin ja turvaväleistä huolehditaan.
Konsertit:
 • Asettelemme istuimet harvakseltaan katsomoalueena toimivalle nurmikentälle. Seurue, perhe tai pariskunta voi siirtää tuoleja lähemmäs toisiaan. Järjestämme paikalle henkilökuntaa auttamaan tuolien sijoittelussa.
 • Pyrimme järjestämään suurimman osan katsomopaikoista katoksen alle. Väljyys on kuitenkin etusijalla, siksi osa istuimista saattaa jäädä katoksen ulkopuolelle.
 • Rajoitamme yleisön määrää tungosten välttämiseksi.
 • Järjestämme iltakonsertin väliaikatarjoilua varten useita myyntipisteitä. Lisäpisteissä voi maksaa käteisellä tai ennen konserttia ostetulla lipukkeella (hinta 5 €). Väliajalle ei aseteta tiukkaa aikarajaa, jotta yleisön on mahdollista jonottaa kiirehtimättä.
 • Pyydämme poistumaan iltakonsertista rauhallisesti.

Kiitämme yhteistyöstä!

 

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta