Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
29.7.2018

Oopperakonsertti – Marjukka Tepponen, sopraano, Andrea Caré, tenori ja Kevin Greenlaw, baritoni

Klo 15:00 Juvan kirkko

Juvantie 17, Juva

Päätöskonsertin ohjelmaan on tullut muutos. Alun perin ohjelmistoon merkitty konsertti Rakkautta kaaoksen keskelle on peruuntunut sairastumisen vuoksi.

Uusiksi esiintyjiksi olemme saaneet maailmantähdet sopraano Marjukka Tepposen, tenori Andrea Carén ja baritoni Kevin Greenlawn. Pianistina juhlavassa Joroisten Musiikkipäivät päättävässä oopperakonsertissa toimii Salla Karakorpi.

Marjukka Tepponen on yksi tämän hetken valovoimaisimpia suomalaisia oopperalaulajia. Hän laulaa säännöllisesti Kansallisoopperassa, debytoi alkuvuodesta Seattlen oopperassa ja laulaa tänä kesänä Savonlinnan Oopperajuhlien Faust-produktiossa Margaretan roolin.

Italialainen Andrea Caré on maailmalla hyvin tunnettu, erinomainen tenori, joka esiintyy myös Suoman Kansallisoopperan Tosca-produktiossa ensi kesänä.

Kevin Greenlaw on Suomessa asuva, yhdysvaltalainen baritoni, joka on laulanut lukuisissa Euroopan suurissa oopperataloissa ja mm. Metropolitan-oopperassa.

Jo lippunsa ”Rakkautta kaaoksen keskelle” -konserttiin ostaneet voivat käyttää lippunsa tähän korvaavaan oopperakonserttiin tai vaihtoehtoisesti hakea pääsymaksun palauttamista.

Tapahtumassa ei ole väliaikaa.

Esiintyjät:

Marjukka Tepponen, sopraano
Andrea Caré, tenori
Kevin Greenlaw, baritoni
Salla Karakorpi, piano

 

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta