Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
29.7.2021

Toritapahtuma

Klo 17:00 Joroisten kesätori

Pieksämäentie 4, Joroinen

Joroisten Musiikkipäivien perinteisessä toritapahtumassa voit seurata järjestämäämme ohjelmaa ja mielenkiintoisia haastatteluja. Samalla tapaat tutut, hörppäät torikahvit ja valikoit kauppiaiden kojuilta mukavimmat kotiinviemiset. Tilaisuuden juontaa Satu Seppä.

Toritapahtuman esiintyjät:

Tanssiteatteri Minimi: Atlas

Atlas on absurdin humoristinen katuperformanssi pään pyörälle saattavassa maailmassa, jossa esiintyjät suojautuvat jatkuvaa pyörimistä vastaan avaruuskypärin etsien pehmeää laskeutumisalustaa. Pään painoa kannattava atlasnikama joutuu koville esiintyjien tavoitellessa kehollista tasapainoaan elektronisen musiikin muuttuvassa sykkeessä.

Maistiaisia esityksestä tässä.

Koreografia ja tanssi: Iiro Näkki, Mikko Makkonen


Katuteatteriesitys: Internationale ATK show

Neljä digitalisoitunutta pelleä esittää absurdin ja tragikoomisen seikkailunsa bittien pyörteessä. Liikuntapohjaista komiikkaa ja läheltäpiti-tilanteita.

Internationale ATK show on Klovneria-tanssiteatteriesitys ihmisen ja teknologian kohtaamisesta. Tietotekniikan ja sen sovellutusten päätähuimaava kehitys jakaa ihmisiä digiosaajiin ja heihin, joille teknologian käyttäminen on haastavaa, jopa ahdistavaa. Klovneriaa ja tanssiteatteria yhdistävä teos etsii koomisia pisteitä internetin käytön sukupolvisista toimijuuksista tavoitteena vapauttava naurun yhteiskokemus. Aihe saa hulluttelevan empaattisen käsittelyn, kun neljä epädiginatiivia menee kansainväliseen kansalaisopistoon suorittamaan ATK-ajokorttia.

Tunnelmaan pääset tästä

Esiintyjät:

Johanna Keinänen, Tuovi Rantanen, Liisa Ruuskanen, Hanna Terävä

Ida Elina

Ida Elina esiintyy omassa konsertissaan Rantasalmella Hotel & Spa Resort Järvisydämessä samana iltana, to 29.7. klo 21 alkaen. Torilla kuulemme makupaloja tältä kantelemusiikkia mullistaneelta popkantelettarelta.

 

 

← Takaisin konsertteihin

×
×

Etsi sivustolta